• De persconferentie van 25 januari bracht goed nieuws voor de amateursport. Alle faciliteiten mogen weer benut worden. De kantine is weer open, publiek is weer van harte welkom en er mag ook weer gevoetbald worden tegen andere verenigingen. Op zaterdag 29 januari zijn er voor al onze jeugdteams competitiewedstrijden en op zondag kunnen de meeste senioren- en damesteams weer de grasmat op voor een competitie- of oefenwedstrijd.

Onderstaand nog wat belangrijke info:
    - onze kleedkamers zijn geopend;
    - men mag weer gebruik maken van de douches;
    - bezoekers met een corona toegangsbewijs mogen het clubgebouw betreden maar dienen wel een mondkapje te dragen.
    - vaste zitplaatsen in de kantine; bij verplaatsing verplicht mondkapje.

Voor onze leden geldt dat de kantine op donderdag 27 januari nog gesloten blijft. Deze zal vanaf volgende week donderdag weer geopend zijn tot 22.00 uur.

Het bestuur wenst iedereen weer veel voetbalplezier!