• Vele handen maken licht werk. Wij hopen dan ook dat jij beschikbaar bent om (één) van de onderstaande taken te vervullen tijdens de memorabele feestweek van 10 mei t/m 14 mei 2022. Een feest van, voor & door VVR leden.

Hieronder (zie blauwe balk 'link naar inschrijfformulier') wordt een aanbod van de taken weergegeven. Inschrijving voor meerdere taken is uiteraard mogelijk. Graag zelfs! Het kan zijn dat de door jouw ingeschreven taak/taken niet meer beschikbaar zijn. Uiterlijk vóór 11 april 2022 ontvang je van de VVR90 commissie een definitieve bevestiging met daarin verdere info. Let op: deze taken tellen niet mee voor invulling van 'vrijwillig verplicht'. Namens de commissie alvast heel veel dank!

Lukt het niet om dit formulier in te vullen? Stuur een e-mail naar vrijwilligersvvr90@gmail.com.

Link naar inschrijfformulier