• Op zondag 17 maart 2019 stond de uitwedstrijd tegen SAB op het programma.

Na een gelijkwaardig begin krijgt VVR wat meer grip op de wedstrijd en noteert de eerste kansen.

In de 12e minuut legt Robert een bal vanuit het middenveld op Joris die de 16-meter van SAB in kan gaan en vanuit een moeilijke hoek hard op de keeper schiet.

Na 15 minuten een soortgelijke situatie waarbij de keeper van SAB wederom redding brengen op een schot van Joris. Een minuut later een aanval van VVR over de linkerflank via Joris en Yoran. Uiteindelijk wordt Gilberto ingespeeld die rand 16-meter vanuit de draai te slap inschiet waardoor de keeper van SAB redding kan brengen.

In de 19e minuut een vrije trap voor VVR op 20 meter van het SAB-doel, welke door Robert recht op de keeper wordt geschoten.

Na 22 minuten valt dan toch de openingstreffer. Na een aanval over de rechterflank wordt de bal door Simon bij de 2e paal gelegd. Robert kan de bal controleren en legt prima af op de vrijstaande Joris die binnen kan schieten, 0-1.

Na 25 minuten een vrije trap voor SAB op de achterlijn, de bal wordt bij de 2e paal uitverdedigd. In de 31e minuut de enige echte kans voor SAB in de 1e helft. Na een aanval door het centrum van de VVR-verdediging verschijnt een aanvaller van SAB 1 op 1 met Bram, die met zijn voeten de doelpoging tot corner verwerkt.

In de 42e minuut nog een vrije trap voor SAB op 25 meter van het doel. Deze wordt bij de 2e paal uitverdedigd waardoor de rust wordt bereikt met een 0-1 voorsprong voor VVR.

VVR komt na rust goed uit de kleedkamer. In de 47e minuut wordt een vrije trap vanaf de linkerflank door Maarten laag ingeschoten en valt plotseling voor de voeten van Sjors, die net naast tikt. Twee minuten later is het wel raak. Gilberto blijft sterk aan de bal en kan Joris wegsturen over de rechterflank. Hij haalt de achterlijn en legt prima af op Robert die in de verre hoek raak schiet, 0-2.

Enkele minuten later wordt Gilberto weggestuurd over de rechterflank, maar hij ziet zijn voorzet uitverdedigd worden.

In de 56e minuut valt de aansluitingstreffer voor SAB. Na een aanval over de linkerflank belandt de bal bij de 2e paal en wordt terug gelegd op een vrijstaande SAB-speler die in de verre hoek binnen kan schieten, 1-2.

Na 62 minuten een opening van Robert op Simon die van achteruit op kan komen tot in de 16-meter van SAB, maar in de korte hoek naast schiet. In de 64e minuut een aanval van VVR over de linkerflank, waarbij Gilberto net te kort om de voorzet van Yoran tot doelpoging om te zetten.

Na 68 minuten zorgt een snel genomen vrije trap van SAB voor doelgevaar. Vanaf links kan vrij voorgegeven worden en kopt de spits van SAB de bal diagonaal over het VVR-doel.

Het laatste kwartier van de wedstrijd drukt VVR definitief door. In de 78e minuut legt Yoran een bal prima achter de verdediging van SAB waardoor Joris 1 op 1 richting de keeper kan gaan, maar net buiten de 16 meter gestopt wordt middels een overtreding. Vrije trap voor VVR en rood voor de speler van SAB. Joris schiet de vrije trap zelf beheerst langs de muur binnen, 1-3.

In de 80e minuut kan VVR na een corner voor SAB vanuit de omschakeling in de aanval. Jolan kan opkomen tot in de 16-meter van SAB en ziet zijn schot via de binnenkant van de paal terug het veld in stuiteren. VVR houdt balbezit en via Yoran en Robert belandt de bal wederom bij Jolan die vanaf 11 meter op een SAB-speler schiet. De afvallende bal wordt door Maarten alsnog binnen geschoten, 1-4.

Na 86 minuten eindigt een aanval VVR met een schot van Joris voorlangs het doel van SAB. In de 89e minuut valt de 1-5 als een aanval over meerdere schijven door Tobias wordt afgerond.