• VVR kijkt terug op een geslaagd jeudkamp in Eersel

    1 jul 2024
  • Afgelopen weekend waren de pupillen van VVR op het jaarlijkse jeugdkamp. Ruim 80 meiden en jongens O8 t/m O11 en 18 begeleiders vertrokken vrijdagavond in het Oranje met de dubbeldekker bus naar Eersel. Samen met de echte Loekie keken we de wedstrijd Nederland-Frankrijk live op groot scherm. Zaterdag speelden we een voetbal toernooi, een zeskamp en levend stratego. Tussendoor kwam de frietkar en ‘s avonds speelden we nog een Kahoot quiz. Zondag ochtend gaf Nelson de Kock @vs2fast samen met vier trainers een toffe clinic en een spetterende demo. Hierna vertrokken we moe maar voldaan met de bus terug naar Rijsbergen.

    We bedanken alle kids, teamleiders en onze sponsors @Aartsen Fruit, @Familie Buiks, @Plus van Eekelen en @B&S Natuursteen voor het mede mogelijk maken van het super toffe weekend!

    De kids gingen gekleed in super toffe nieuwe teamshirts in 10 kleuren en voorzien van stoere dierennamen op de rug. Deze shirts zijn mogelijk gemaakt vanuit de opbrengst grote club actie VVR en dus grotendeels door de kids bij elkaar gespaard! @Prentzo en @van Meer Rijsbergen bedankt voor de levering en strakke bedrukking!

    Bekijk hier de foto's