• VVR Jeugdtoernooi

Beste Sportvrienden,

Het is een goede traditie, dat V.V.R. (Voetbal Vereniging Rijsbergen) haar jaarlijkse jeugdtoernooien organiseert op het eind van het voetbalseizoen. Ook in deze coronatijd gaan we proberen om ons jaarlijkse toernooi te realiseren. In 2022 is dit voor de 49e maal het geval. We willen hierbij de teams van uw vereniging hiervoor van harte uitnodigen.

Het toernooi vind plaats in het weekend van 10-11-12 juni 2022. Het toernooi is voor onderstaande jeugdcategorieën op de volgende dagen:

Vrijdagavond 10 juni:

Meiden O13
    Meiden O15
    Meiden O17

Zaterdagmorgen 11 juni:

Jongens O7
    Jongens 08
    Jongens O9
    Meiden O9

Zaterdagmiddag 11 jun:

Jongens O10
    Jongens O11
    Jongens O12
    Meiden O11

Zondagmorgen 12 juni: Jongens O13
    Zondagmiddag 12 juni: Jongens O15

Wij zien graag uw inschrijving tegemoet en we hopen dat we ons toernooi tegen die tijd op een normale manier kunnen organiseren. Uiteraard is alles onder voorbehoud van de ontwikkelingen omtrent COVID-19 en zullen we tijdens het toernooi rekening houden met de dan geldende maatregelen.

Voor verdere informatie kunt u mailen: jeugdtoernooi@vvrijsbergen.nl .

Aanmelding voor het toernooi is vanaf heden mogelijk. Gebruik daarvoor het inschrijfformulier hieronder.

• Inschrijfformulier

Klik hiernaast voor het inschrijfformulier.

We hopen u met één of meer teams te mogen begroeten op ons sportpark.

• Programma VVR Jeugdtoernooi

Klik op het plaatje hiernaast voor het programma.

Hier zal voordat het jeugdtoernooi van dit jaar begint de laatste versie te downloaden zijn.