• VVR Jeugdtoernooi

Beste Sportvrienden,

Het is een goede traditie, dat V.V.R. (Voetbal Vereniging Rijsbergen) haar jaarlijkse jeugdtoernooien organiseert op het eind van het voetbalseizoen. Ook in deze coronatijd gaan we proberen om ons jaarlijkse toernooi te realiseren. In 2021 is dit voor de 48e maal het geval. We willen hierbij de teams van uw vereniging hiervoor van harte uitnodigen.

Het toernooi vind plaats in het weekend van 09-10-11 juli 2021. Het toernooi is voor onderstaande jeugdcategorieën op de volgende dagen:

Vrijdagavond 9 juli:

Meiden O13
    Meiden O15

Zaterdagmorgen 10 juli:

Jongens O7
    Jongens 08
    Jongens O9
    Meiden O9

Zaterdagmiddag 10 juli:

Jongens O10
    Jongens O11
    Meiden O11

Zondagmorgen 11 juli: Jongens O13
    Zondagmiddag 11 juli: Jongens O15

Wij zien graag uw inschrijving tegemoet en we hopen dat we ons toernooi tegen die tijd op een normale manier kunnen organiseren. Uiteraard is alles onder voorbehoud van de ontwikkelingen omtrent COVID-19 en zullen we tijdens het toernooi rekening houden met de dan geldende maatregelen.

Voor opgaven en verdere informatie kunt u mailen: jeugdtoernooi@vvrijsbergen.nl

Het complete toernooischema en wedstrijdprogramma zal zoals uw gewend bent weer zo snel mogelijk op deze pagina geplaatst worden.

• Inschrijfformulier

Klik hiernaast voor het inschrijfformulier.

We hopen u met één of meer teams te mogen begroeten op ons sportpark.

• Programma VVR Jeugdtoernooi

Klik op het plaatje hiernaast voor het programma.

Hier zal voordat het jeugdtoernooi van dit jaar begint de laatste versie te downloaden zijn.