• VVR jeugd trapt af met Loodet-Startdag

  12 aug 2019
 • Op 24 augustus a.s. heeft de jeugd van VVR voor het eerst een gezamenlijke start van het nieuwe seizoen. Het is niet alleen een mooie startdag voor de spelers maar ook een mooie gelegenheid voor ouders en leiders om elkaar te ontmoeten. De startdag is vooral een leuke dag maar ook bedoeld om de betrokkenheid met de vereniging te vergroten.

  Het is de eerste keer dat de VVR-jeugd samen het nieuwe seizoen start. Het streven is om de vereniging, de spelers en de ouders op een leuke en interactieve manier met elkaar te verbinden. Hierbij moet het plezier voorop staan maar er wordt ook van de gelegenheid gebruik gemaakt om de aftrap van het nieuwe seizoen goed neer te zetten.

  Programma voor spelers én ouders

  In de ochtend is er een programma voor de spelers en ouders van de jongste jeugd tot en met O13. Zij starten de dag om 8.30 uur. De spelers van de categorieën O15 tot en met O19 werken ’s middags vanaf 12.00 uur een vergelijkbaar programma af.  Er is een kleine overlap tussen de programma’s zodat deze dag op een unieke manier kan worden vastgelegd. Onder begeleiding van selectiespelers krijgen de teams de gelegenheid om zich op een unieke manier te presenteren. Daarna werken ze samen met hun leiders een sportprogramma af. Hierbij wordt kennis gemaakt met nieuwe sporttechnologie die spelers, trainers en ouders op voetbaltechnisch vlak met elkaar verbindt. Als afsluiting zullen alle aanwezige spelers een fraaie goodiebag mee naar huis krijgen!

  Rondleiding

  VVR wil van de gelegenheid ook gebruiken maken om ouders op een andere manier met de verenging kennis te laten maken. Middels een rondleiding komen een drietal thema’s voorbij. De jeugdcommissie laat zien hoe zij georganiseerd zijn en bij wie je terecht kunt voor welke vragen. Er is ook ruimte om kennis te maken met de vertrouwenspersoon en de verzorger van VVR. Wat is de rol van hen hoe werken verzorger en fysiotherapie samen? Ook de rol van de vertrouwenspersoon krijgt op deze dag bijzondere aandacht. Verder is er ruimte voor het thema vrijwillig/verplicht. Waarom is dat zo belangrijk, wat houdt dat in en hoe werkt dat precies? Aanvullend op dit programma is er ook nog een interactieve quiz met daarin vragen over de eerder genoemde thema’s maar ook andere leuke weetjes van de vereniging.

  Welkom

  Al met al een informatief maar vooral leuk en interactief programma. We zien daarom alle jeugdleden en hun ouders en verdere belangstellenden graag op 24 augustus. En ja, je bent dus ook van harte welkom om zo maar een kijkje te komen nemen.