• VVR en Marco van Dijnsen bereiken overeenstemming

  11 jan 2024
 • VVR heeft vanaf 1 januari 2024 een nieuwe trainer in de persoon van Marco van Dijnsen. De 57- jarige Bredanaar die al enkele jaren in Prinsenbeek woont, stopte afgelopen seizoen als hoofdtrainer bij UVV en was momenteel actief als assistent bij de U15 van NAC Breda. Toch begon het bij hem te kriebelen toen hij werd benaderd om de ontslagen Thomas de Ridder op te volgen.

  Van Dijnsen was eerder als trainer actief bij o.a KFC Meerle- SAB-DIA-Waspik-VV Klundert en de NAC jeugd. Bij VV Klundert is hij momenteel nog Hoofd-Jeugd Coördinator. Marco woont samen met Monique en heeft 2 zoons: Sam(30) en Jesse (26) en heeft een rijk verleden als voetballer. Zo speelde hij 10 jaar bij NAC, waarvan 2.5 jaar in de selectie en speelde daarna lang in België. Zo was hij actief bij KVVO Overpelt, Hoogstraten VV, KFC Zwarte Leeuw , KFC Wuustwezel en KFC Meerle.Nadien speelde hij vele jaren met vele ex-profs  in het zaterdagteam van Baronie.

  Ook is hij al ruim 20 jaar betrokken als commerciële man van NAC en is hij verantwoordelijk voor de Businessclub op Golfbaan Landgoed Bergvliet. Als hobby kan een rondje Golf dan ook niet ontbreken uiteraard. Daarnaast is hij regelmatig op de racefiets te vinden en is een keer in de week hardlopen een vast item. Het motorrijden bewaart hij voor de zomer, terwijl voor hem in de winter skiën een vast onderdeel is. Voor iemand die geboren is op de dag dat de winter officieel begint in Nederland , ook niet vreemd wellicht.

  Aan ons gaf hij aan veel zin in de nieuwe klus te hebben. Ik ken VVR al vele jaren en ken er een aantal mensen goed. Vorig jaar werden ze nog kampioen bij ons in de klasse en nu draait het niet met de laatste plaats als resultaat. We gaan keihard met de hele staf werken om dat om te buigen. Er zal iets moeten veranderen, want we willen rechtstreekse degradatie voorkomen en minimaal de na-competitie halen. Maar dat is een grote uitdaging. Vooral moet de goede flow en het vertrouwen terugkomen. Verdedigende zekerheid is daarbij een speerpunt en daar gaan we aan werken.

  ''De eerste indrukken zijn prima met de groep en ook de hele organisatie bevalt me nu al. Betrokken mensen die me echt een welkomstgevoel geven. Dat geeft mij ook weer energie en die moet in de groep bij zowel 1 als 2 gebracht worden verder en we hebben iedereen daarvoor nodig. De nederlagen waren allemaal maar klein en de ploeg is niet weggespeeld begreep ik, maar ik kom niet voor de complimenten, maar voor de punten. Dit VVR moet in de 3e klasse blijven is mijn doelstelling.''