• Beste leden, ouders, begeleiders en vrijwilligers,

We zitten inmiddels in mei en dat wil zeggen dat we weer richting het einde van het seizoen gaan. Om jullie alvast voor te bereiden op een succesvol en sportief nieuw seizoen willen wij de app voetbal.nl aan iedereen introduceren.

Voetbal.nl als het communicatiemiddel van VVR !

Met ingang van het seizoen 2019-2020 zal Voetbal.nl als primair communicatiemiddel gelden voor nieuws en updates vanuit VVR. In aanloop naar het volgende seizoen is het belangrijk dat leden en ouders van leden de app Voetbal.nl hebben geïnstalleerd. Ook is het belangrijk dat de gegevens juist worden ingesteld. Denk hierbij aan de gegevens van je kinderen maar bijvoorbeeld ook jouw emailadres.

Hiermee veranderd voor jullie als lid weinig. Sterker nog; wij verwachten dat we persoonlijker en rechtstreeks kunnen communiceren. Hierdoor ontvangt je sneller informatie die voor jou en je team interessant is. Denk hierbij aan teamindelingen, competitieprogramma’s, het afgelasten van wedstrijden en trainingen, vrijwillig verplicht of andere activiteiten. Ook de website en tv-schermen in de kantine zullen hierop aangepast worden zodat informatie eenduidig en snel wordt gedeeld.

Mocht je de app nog niet op je telefoon hebben, download deze dan snel in de Appstore of kijk op voetbal.nl! Als je de app geïnstalleerd hebt, check dan of je alle gegevens correct hebt ingevuld.

Lees meer over installatie en voordelen Voetbal.nl