• Het kalenderjaar 2022 loopt ten einde. We zitten nog midden in het lopende voetbalseizoen 2022-2023 maar traditiegetrouw willen wij onze sponsoren in het bijzonder bedanken voor hun bijdrage aan onze vereniging. Zeker tijdens de onzekere tijden waarin wij nu leven.

    Terugkijkend mogen wij vaststellen dat mede door de inbreng van de sponsorinkomsten de vereniging wederom optimaal kan functioneren. 

    Tijdens de trainingen en wedstrijden kan gebruik gemaakt worden van de benodigde spelmaterialen en bij de wedstrijden zijn al onze 35 elftallen, 7x7 , present in de welbekende blauwwitte tenues, voetbaltassen, trainingspakken, regenjacks en presentatiekleding. Daarnaast zijn al onze vrijwilligers en trainers voorzien van trainingspakken, regenjacks en coachjassen met het logo van de club op de voorkant en het bedrijfslogo op de voorkant en achterkant. Dit allemaal dankzij de sponsorbijdrage. 

    Ook bijzondere dank aan onze accommodatie-reclamebordsponsors, flyer adverteerders, sponsoren in diverse TV reclame-uitingen, sponsoren van het wedstrijdboekje én de jeugdactiviteiten.

    Als blijk van waardering worden op 7,8 en 9 december de jaarlijkse tradities persoonlijk bezorgd door een 9 tal vrijwilligers. 

    De voltallige commissie en het bestuur hoopt dat men de aangeboden attentie kan waarderen en wenst alle spnsoren en haar dierbaren, prettige feestdagen en een succesvol zakelijk maar bovenal gezond 2023 toe.