• VERSLAG VVR 2 – WERNHOUT 2

Zondag 27 september 2020

Vandaag staat de eerste thuis competitie wedstrijd op het programma voor de Ultra’s. Na de nederlaag van vorige week tegen derby ploeg Zundert staat vandaag een andere derby op het programma. De heren van Wernhout 2 komen op bezoek. Wedstrijden tegen Wernhout staan vaak in het teken van mooi en attractief voetbal. Dit zal vandaag niet anders, maar de 3 punten zijn het belangrijkst voor de Ultra’s. Dus dat is ook waar d’n Trainert op gehamerd heeft en hij stuurt de volgende 11 namen de wei in:

Jasper Cillissen Aik, Nerfando, Tjaans (C), Tjin Yai, Gewon Gewon, De Vieze Landingsbaan, De Voorzitter, Kelly

Bank: Rooie Rico, Dylan, Don Dwain Dwaps, Stoomtrein, Wutru

12:00

Bert blaast op zijn fluit en de wedstrijd gaat van start. Bert is een aardige scheidsrechter, gewoon een lieve jongen die het spelletje snapt. Het spel golft de eerste 20 minuten op en neer zonder echte kansen voor beide teams. De Ultra’s komen moeilijk door de stugge verdediging van Wernhout heen. Na een corner van de Ultra’s komt Wernhout er heel snel uit en ligt de bal na een minuutje of 30 voetballen in het netje achter Jasper Cillissen: 0-1… Tjaans geeft aan dat de Ultra’s niet bij de pakken neer moeten zitten, maar juist door moeten pakken nu en er nog niets aan de hand is. 10 minuutjes later ligt de bal alleen al weer in de goal. Na balverlies op het middenveld lag het helemaal open voor Wernhout en de 0-2 werd gemaakt.. Heel zuur, maar nog niets is verloren. In de rust de koppies bij elkaar en er vol op gaan in de 2e helft. Rooie Rico had nog wel een heel mooi 10-minuten durend verhaal over seks in de boom en de eekhoorn werd getrapt. Niemand snapte hem, maar hij was wel echt goed. En Ansu Fati (Kevin) had zaterdag geen date gehad maar een pre-date met 2 dames. Hij gaat zo lekker de laatste tijd.

12:45

Rust. Bakje thee voor de Ultra’s en een donderspeech van d’n Trainert. Hij voert ook 2 wissels door. Er gaat een bonkige uit en er komt een bonkige terug. Don Dwain Dwaps voor de Voorzitter, die na een paar weken van blessureleed nu weer helemaal terug is. En Yai eraf, Wutru erin.

13:00

Bert komt het veld weer op en de 2e helft gaat van start. De Ultra’s starten goed en dit resulteert in kansen. Gewon Gewon met een afstandsschot net over, maar het is allemaal feller en dreigender. In de 55e minuut is het dan ook terecht raak. Don Dwain Dwaps legt de bal goed terug en de Vieze haalt vernietigend uit vanaf randje 16 in de haak: 1-2 ! De come back is begonnen! De Ultra’s blijven aanzetten, maar na een counter van Wernhout ligt de bal er snel weer aan de andere kant in… 1-3. Ondertussen zijn Dylan en Rooie Rico ingevallen voor de moegestreden Kelly en Landingsbaan. Aan de zijlijn blijkt ook dat de Voorzitter nieuwe waterschoentjes heeft gekocht voor het kiezelstrand waar hij altijd heen gaat en de Gloryhunter is weer naar de manage geweest. Even later is Stoomtrein ingevallen voor Nerfando en zijn de Ultra’s door de wissels heen. Helaas kreeg Wutru hierna nog een

doodsschop tegen z’n scheenbeen en moesten de Ultra’s door met 10 man. Wutru kon niet door. Zijn scheenbeen was niet normaal dik en blauw geworden dat hij van het veld afgedragen moest worden. Hierna was het eigenlijk wel gespeeld en werd de 1-4 ook nog gemaakt. Een treurige middag voor de Ultra’s! Erna werden gelukkig nog wel lekker wat biertjes gedronken tijdens en na de derby VVR-Zundert. Hopen dat komende zondag de eerste 3 punten gehaald gaan worden, want die zijn hard nodig!

Getekend, Friemeke