• VVR 2 beloont zichzelf na een ijzersterke 1e helft!!
    Op zondag 17 Oktober stond voor de Ultra’s de wedstrijd tegen Roosendaal 3 gepland. De ultra’s moesten een paar keer goed kijken toen ze zagen dat er al om half 10 gevoetbald moest worden.
    Zeker toen de trainer het bericht stuurde dat we om 08:00 aanwezig moesten zijn schrok iedereen zich rot. Wie bedenkt het zondag om 08:00 verzamelen…. voor de meeste was de laatste keer zo vroeg aanwezig toen ze in de Fjes speelde.

08:00 uur alle ultra’s zijn binnengedruppeld, behalve Klokkie vd C. die het net niet haalde en iets te laat binnenkwam. Fysiek was hij al wakker maar mentaal nog zeker niet.
    Waar normaal de tactische bespreking bij VVR worden gehouden, gingen de ultra’s nu gelijk richting Roosendaal.
    09:30 uur Na de warming-up en de tactische bespreking van de trainer. Gingen de Ultra’s met een geweldig strijdplan en frisse moed de wedstrijd in.
    Dat iedereen wakker was werd gelijk opgemerkt, de ultra’s speelde goed en hadden het overwicht in de wedstrijd. Na wat halve kansjes was het na een minuut of 8 voetballen dan raak. De bal werd goed over het veld gespeeld van links naar recht, en kwam uiteindelijk in de voeten van de voorzitter die Mon Tensen naast hem hoorde roepen en zonder aarzelen de bal afleggen met zijn rechterschoen. Mon twijfelde geen moment en de bal verdween diagonaal in het netje. 0-1 VVR.
    Hierna hield VVR de druk op Roosendaal die er niet echt uit kwamen. En VVR had nog een aantal grote kansen. Rico die de rechterschoen van zijn broer bleek te hebben geleend (die met de doos er nog om) had de 0-2 voor het binnenschuiven maar helaas buitenkant doos dus geen goal.

Niet veel later kreeg een van de supertalenten van de o19 die in de basis startte de bal op randje 16 meter, hij aarzelde niet en draaide naar zijn linker en krulde hem heerlijk in het bovenhoekje van de goal. Eindelijk de verdiende 0-2 voor de Ultra’s.

Nog wat kleine kansjes verder, kreeg Rico een perfecte voorzet van nieuwkomer Hassan 2.0 die de bal perfect voor slingerde. Maar dit keer vergaat Rico dat hij zijn perfecte krul ook tegen de bal mag zetten in plaats hiervan probeerde hij hem met zijn getrainde chest binnen te lopen maar de keeper redde.

In de rust was iedereen het er over een hier moesten we de druk erop houden en snel de 0-3 maken. Maar niets was minder waar, VVR zakte ver weg in de 2e helft en Roosendaal kwam sterker uit de kleedkamer. Al snel na rust was het na wat kansjes voor Roosendaal al heel snel 1-2. De ultra’s wisselde een aantal keer. Nog meer talenten van de o19 kwamen binnen de lijnen. Maar Roosendaal bleef de gevaarlijkste van de 2. De Ultra’s hielden dankzij een paar geweldige reddingen van Jappie stand. En liepen in de laatste minuten van de wedstrijd nog uit naar 1-3 door een geweldige counter die werd afgerond door 1 van onze 2 Tygo’s uit de o19. Die niet aarzelde en de bal voorbij de keeper knalde. De opluchting was groot.

De wedstrijd had voor de ultra’s dus genoeg om over na te praten. Dit kon onder het genot van de halve literpullen van de Duitse bierfeste in de kantine. Hier domineerde de Ultra’s weer zoals in de 1e helft van de wedstrijd. Dus een zondag met 2 sterke helften de 1e en de 3e !!! De 2e gaan we snel vergeten en op naar de volgende.

We zien al onze supporters graag zondag weer om 12:00 bij de thuiswedstijd tegen DOSKO.
    Getekend,
    Mon Tensen (Vieze Voorzitter)

Opstelling: Wissels: Klokkie vd C., Tygo 2x, Pieter B, Bram B, Raf
    Jappie