• Vrijwillig Verplicht

  Beste leden en ouders,

  Tijdens de algemene ledenvergadering van 4 juni j.l. heeft vrijwillig-verplicht op de agenda gestaan. De nieuwe opzet is gepresenteerd en toegelicht. De overwegend positieve reacties en mooie aanvullingen hebben er  voor gezorgd dat we de leden en de ouders van de jeugdleden hierover kunnen informeren.

  Vrijwillig-verplicht is nodig omdat een steeds kleiner deel van de verenging zich betrokken voelt bij de taken die bij een vereniging als VVR horen. Het gaat hierbij vooral om uitvoerende taken. Geen enkele verenging kan functioneren zonder die betrokkenheid. En daarom is het van belang dat iedereen een steentje bijdraagt. Om dat te realiseren is er:

  A)   Eenvoudige communicatie

  De communicatie over vrijwillig-verplicht loopt niet meer via de leiders. VVR heeft er voor gekozen om Voetbal.nl in te zetten als algemeen communicatiemiddel. Zo kan rechtstreeks door de vereniging met de leden worden gecommuniceerd. Dit geldt dus niet alleen voor vrijwillig-verplicht maar ook voor informatie over wedstrijden en afgelastingen. Het is dus van belang dat je de app Voetbal.nl op je telefoon installeert!! Verderop lees je hoe voetbal.nl werkt.

   

  B)   Keuze in uitvoeringsmoment

  In Voetbal.nl staan straks alle taakopties opengesteld op datum dat ze gepland staan. Je kunt eenvoudig de taak en het moment van uitvoeren kiezen.

   

  C)   Keuze uit verschillende taken

  Hieronder kun je zien dat er verschillende opties zijn waar je gebruik van kunt maken om aan jouw "verplichting" te voldoen. Er moet een minimaal aantal punten worden verzameld. Meer mag natuurlijk altijd. Niet alle opties hebben dezelfde waarde dus je kunt zelf een samenstelling maken van verschillende opties. In voetbal.nl wordt bijgehouden hoeveel punten je verzameld hebt.

   

 • Opties Vrijwillig Verplicht

   Optie 1: Bardienst/wedstrijdsecretariaat:

  Bardienst / wedstrijdsecretariaat  zaterdag dienst 1 Van 8.00 tot 12.00 uur assisteren van de barmedewerker bij de algemene taken achter de bar. Daarnaast ondersteunen van het wedstrijdsecetariaat.
  Bardienst / wedstrijdsecretariaat zaterdag dienst 2 Van 11.30 tot 15.30 uur assisteren van de barmedewerker bij de algemene taken achter de bar. Daarnaast ondersteunen van het wedstrijdsecetariaat.
  Bardienst / wedstrijdsecretariaat zaterdag dienst 3 Van 15.30 tot 19.30 uur assisteren van de barmedewerker bij de algemene taken achter de bar. Daarnaast ondersteunen van het wedstrijdsecetariaat.
  Bardienst / wedstrijdsecretariaat zondag dienst 1 Van 8.30 tot 12.30 uur assisteren van de barmedewerker bij de algemene taken achter de bar. Daarnaast ondersteunen van het wedstrijdsecetariaat.
  Bardienst / wedstrijdsecretariaat zondag dienst 2 Van 12.30 tot 16.30 uur assisteren van de barmedewerker bij de algemene taken achter de bar. Daarnaast ondersteunen van het wedstrijdsecetariaat.
  Bardienst / wedstrijdsecretariaat zondag dienst 3 Van 15.00 tot 19.30 uur assisteren van de barmedewerker bij de algemene taken achter de bar. Daarnaast ondersteunen van het wedstrijdsecetariaat.

   

   Optie 2: Scheidsrechter wedstrijd M/J013 of M/J015

  Het leiden van een thuiswedstrijd van een team van M/J013 of M/JO15.

   

    

  Optie 3: Helpen bij de Meiruh-bokaal

  Deze dag is in een ochtend- en middagprogramma opgedeeld. Je kunt kiezen om de ochtend en/of de middag te helpen.

  Meiruh-bokaal 1 Van 10.00 tot 14.00 uur uitzetten van de velden,  versieren van de kantine en van de eerste wedstrijden de wedstrijdbriefjes ophalen en afgeven bij het wedstrijdsecretariaat. Mogelijk dat er elders nog ondersteuning gegeven kan worden. bij de bar. 
  Meiruh-bokaal 2 Van 14.00 tot 18.00 uur tijdens het toernooi wedstrijdbriefjes ophalen, ophalen/opruimen van leeggoed langs de velden. Na afloop van de wedstrijden de velden opruimen. Mogelijk dat er elders nog ondersteuning gegeven kan worden. bij de bar. 

   

  Optie 4: Vrijwilligersdag

  Er is een Vrijwilligersdag in december en in juni. Je kunt kiezen of een ochtend en/of een middag te helpen. Het gaat hier om allerlei opruim, schoonmaak en onderhoudsklussen die uitgevoerd moeten worden.

   

  Vrijwilligersdag 1 (ochtend) Van 8.30 tot 12.00 uur. Verschillende klussen zoals opruimen, schoonmaken of onderhoudswerkzaamheden aan de gebouwen of om de velden. Deze taak is ook leuk om als groep uit te voeren.
  Vrijwilligersdag 1 (middag) Van 13.00  tot 16.30 uur. Verschillende klussen zoals opruimen, schoonmaken of onderhoudswerkzaamheden aan de gebouwen of om de velden. Deze taak is ook leuk om als groep uit te voeren.
  Vrijwilligersdag 2 (ochtend) Van 8.30 tot 12.00 uur. Verschillende klussen zoals opruimen, schoonmaken of onderhoudswerkzaamheden aan de gebouwen of om de velden. Deze taak is ook leuk om als groep uit te voeren.
  Vrijwilligersdag 2 (middag) Van 13.00  tot 16.30 uur. Verschillende klussen zoals opruimen, schoonmaken of onderhoudswerkzaamheden aan de gebouwen of om de velden. Deze taak is ook leuk om als groep uit te voeren.
 • Vrijwilligerstaken

  NaamTaakbeheerderOmschrijvingStartdatumEinddatumLocatie
  Bardienst ZaterdagDomen, Dennisassisteren van de barmedewerker bij de algemene taken achter de bar. Daarnaast ondersteunen van het wedstrijdsecetariaat.24-09-2018 00:0030-12-2019 00:00Hoofdgebouw
  Bardienst ZondagDomen, Dennisassisteren van de barmedewerker bij de algemene taken achter de bar. Daarnaast ondersteunen van het wedstrijdsecetariaat.22-10-2018 00:0023-10-2020 00:00Hoofdgebouw
  Fluiten jeugdwedstrijdUtens, KevinHet leiden van een thuiswedstrijd van een team van M/J013 of M/JO15 of jongere elftallen.31-08-2019 00:0014-12-2019 00:00Sportpark
  secretariaat zat middagBrouwers, Maurice01-09-2019 00:0025-07-2020 00:00Hoofdgebouw
  secretariaat zat ochtendBrouwers, Maurice01-09-2019 00:0001-09-2020 00:00Hoofdgebouw
 • Voetbal.nl is de app voor voetballend Nederland waarin alle informatie van zowel de KNVB als VVR straks wordt verspreidt. Denk hierbij aan wedstrijdprogramma’s, afgelastingen maar ook zaken zoals evenementen die door VVR worden georganiseerd.

  Daarnaast komen de bovengenoemde vrijwilligersdiensten vanaf augustus beschikbaar in de Voetbal.nl app. Hierbij kan je je inschrijven op de dienst die jouw het meest aanspreekt i.c.m. de datum die voor jou uitkomt. Hierbij geldt dus: Hoe eerder je een dienst reserveert, des te meer heb je te kiezen. Zorg er dus voor dat je hier tijdig naar kijkt!

  Voetbal.nl is te downloaden via de App Store en Google Play Store. Daarnaast kan je ook inloggen via computer of laptop via voetbal.nl. Om ook alle informatie vanuit VVR te ontvangen die voor jou als lid of je voetballend kind is het belangrijk om hetzelfde emailadres te gebruiken, waarmee je staat geregistreerd bij VVR. Dit kan worden nagevraagd bij de ledenadministratie via: ledenadmin@vvrijsbergen.nl.

  Lees meer over Voetbal.nl app en installatie