• Vrijwillig verplicht : punten en inschrijven Voetbal.nl app

11 aug 2019
  • Beste leden en ouders,

Zoals de afgelopen tijden al meermaals is gecommuniceerd hopen wij vanaf volgend jaar op jullie bijdrage met het invullen van vrijwilligerstaken. Dit omdat er simpelweg te weinig vrijwilligers zijn op dit moment om alles in goede banen te kunnen leiden. Vanaf nu kan er via Voetbal.nl worden ingeschreven voor de eerste vrijwilligerstaken die op de planning staan! Zie hier de handleiding hoe je je kan inschrijven.  (LINK NAAR HANDLEIDING)

Verdien punten door te ondersteunen bij deze zomeractiviteiten

Voor het inschrijven op een vrijwilligerstaak ontvangen jullie punten. Deze worden bijgehouden in Sportlink (ledenadministratie). In de voorbereiding op het nieuwe seizoen vinden er een aantal zomeractiviteiten plaats bij VVR waar we jullie hulp al goed kunnen gebruiken. Dit zijn namelijk:

• Bardienst bij het Sandraudiga toernooi (30 punten): (vrijdag 16 augustus t/m zondag 18 augustus)
    • Bardienst bij de Loodet Startdag (30 punten): Zaterdag 24 augustus
    • Ondersteuning Meiruh-Bokaal (10 punten): Zaterdag 31 augustus

Later deze week verschijnen ook alle andere vrijwilligerstaken tot en met de winterstop. Wil jij je steentje bijdragen maar lukt het niet om jezelf in te schrijven? Stuur dan een mailtje naar vrijwilliger@vvrijsbergen.nl!

Bedankt namens VVR en alle vrijwilligers