• Voetbal Vereniging Rijsbergen (VVR) is voor het seizoen 2022/2023 op zoek naar een hoofdtrainer voor haar damesselectie.

VVR is een ambitieuze en gezellige vereniging met zo’n circa 700 leden. Het damesvoetbal binnen VVR is de afgelopen jaren enorm gegroeid en heeft afgelopen seizoen een start gemaakt met selectievoetbal. VVR beschikt op dit moment over een tweetal dameselftallen. Dames 1 komt uit in de 4e klasse en dames 2 komt uit in de 5e klasse.

Profiel:
    De ideale hoofdtrainer heeft volgens ons:
    - passie voor voetbal;
    - technisch & tactisch inzicht;
    - een gezonde dosis ambitie;
    - goede communicatieve en sociale vaardigheden;
    - de capaciteiten om gevarieerde trainingen te verzorgen en voetbalkennis over te brengen;
    - de ervaring om de groep te motiveren en te zorgen voor een juiste balans tussen prestatie en plezier.

Het takenpakket bestaat uit:
    - verzorgen training en aansturen overige trainers donderdag avond van 20.00 uur tot 21.30 uur
    - als coach aanwezig zijn bij de wedstrijd op zondag
    - deelname aan (structureel) overleg met staf en trainers (meiden bovenbouw).

Wat bieden wij?
    - een leergierige, enthousiaste en gedreven groep die kritisch naar elkaar durft te zijn en het beste in elkaar naar boven haalt;
    - mix van jonge en ervaren speelsters;
    - goede trainingsfaciliteiten;
    - voor deze functie is een vergoeding bespreekbaar.

Interesse?
    Heb je interesse in deze vacature? Of zijn er misschien nog vragen? Reageer dan via secretaris@vvrijsbergen.nl t.a.v. Zinzi Remie en Patricia Vermeeren, beide lid van de Technische Commissie van VVR. Uiteraard is het mogelijk om met elkaar in gesprek te gaan over de precieze invulling van deze functie.