• V.v. Zundert winnaar Sandraudiga toernooi

  19 aug 2019
 • Dit jaar was VVR de gastheer van het jaarlijks terugkerend toernooi. Elke vereniging binnen de gemeente Zundert past de voorbereiding aan om toch er te kunnen staan voor het talrijke publiek. Zeker voor onze nieuwbakken Hoofdklasser Moerse Boys lastig, dit gezien hun start van de competitie over 2 weken! Niet alleen op het veld maar ook langs het veld was het een weekeind lang gezellig vertoeven en werd er volop vooruit gekeken naar het nieuwe seizoen.

  Vrijdag werd in de poule fase afgetrapt. Het werd een avond waarop pas in de laatste wedstrijden de beslissingen vielen wie uiteindelijk kon gaan strijden voor de toernooiwinst. Uiteindelijk kwamen Zundert en Wernhout als poule winnaars naar voren wat zeker van Wernhout een knappe prestatie was. De vrijdag avond werd afgesloten met een gezellig feestje (incl. DJ) waar alle clubs door elkaar er een mooie (lange) avond van maakte.

  De zaterdag was het de beurt aan de veteranen van onze dorp clubs. Een middag waar de strijd zeker niet minder was maar ook een middag waar het respect en sportiviteit voorop stond. Helaas kon Achtmaal geen team samenstellen zodat er uiteindelijk 1 poule werd gemaakt en iedereen tegen elkaar speelde. Het werd een middag waarin de verschillen klein waren maar uiteindelijk bleek dat Moerse Boys toch de terechte winnaar was. VVR eindigde keurig op de 2e plaats net voor Wernhout. Ook hier was het na afloop nog lang gezellig in de VVR kantine en werd het vochtverlies weer op peil gebracht...

  Zondag ochtend waren de dames aan beurt om de onderlinge strijd aan te gaan. Dat het dames voetbal in opkomst is bleek wel deze ochtend. Er waren mooie wedstrijden te zien en ook werd duidelijk dat diverse clubs in kwaliteit groeiende zijn. De finale ging uiteindelijk tussen Moerse Boys en het sterke Schijf. Toch was het Moerse Boys die na spannende wedstrijd aan langste eind trok, wat een knappe prestatie was. VVR eindigde keurig op de 3e plaats en ook hier kon de wedstrijd twee kanten op tegen een sterk spelend Achtmaal. Toch was het VVR die er een 1-0 overwinning uit sleepte.

  Tot slot werd het weekeind afgesloten met het vervolg van de vrijdagavond. Om 13.00 uur werd de wedstrijd gespeeld om de 5e en 6e plaats met Moerse Boys als duidelijke winnaar tegen Schijf. Tegelijk werd om de 3e en 4e plaats gespeeld. Ondanks het stevig verzet van  Achtmaal kwam VVR als winnaar uit de strijd met een 1-0 overwinning.

  De afsluiting van dit mooie, sportieve weekeind was de finale tussen Wernhout en Zundert. Al voor de rust kwam Zundert op een 2-0 voorsprong waarna men niet echt meer in de problemen kwam. Alleen de VAR ontbrak maar de wedstrijd stond onder zeer professionele begeleiding! Een terechte winnaar na een prachtig weekeind. Wethouder Twan Zopfi reikte de prijzen uit (waarvoor dank) waarna het nog lang gezellig was.

  Speciaal dank aan alle vrijwilligers, clubs (voor de medewerking) en scheidsrechters. Samen hebben we weer voor een mooie start van het seizoen gezorgd en namens VVR iedereen bedankt voor het sportieve, gezellige weekeind en succes!