• Zondag, 10-11-2019. De dag voor 11-11, start carnaval en dus mag (lees: moet) nu officieel KLUNEN groot omcirkeld in de agenda gezet worden. Maar het is ook de dag van de ontmoeting tussen VVR 2 en Roosendaal 3, het enige 3e elftal in de competitie. VVR 2 en 3e elftallen is geen goed liefde. De Ultra’s hebben het vaak lastig tegen stugge, vaak goed voetballende, oud-selectiespelers. Maar goed, er zullen toch een keer 3 punten gehaald moeten worden, dus Roosendaal 3 moest eraan geloven.
    Maar eerst even iets anders. In de wandelgangen hebben de Ultra’s enige vorm van kritiek over het vorige wedstrijdverslag gehad. De trouwe volgers en lezers van onze verslagen zullen dit ook opgemerkt hebben. Het zal echt niet meer gebeuren en wij als Ultra’s zijn het er allemaal over eens dat dit echt niet door de beugel kan, zomaar onze lezers naar de verkeerde club sturen op hun vrije zondagmiddag. Ik wil daarom dit moment aangrijpen om de welgemeende excuses van Rietje aan te bieden voor zijn fout in het verslag: We moesten niet uit tegen BSC 2. Excuses hiervoor lezers en supporters. Ik heb vernomen dat ook enkele scouts ons op stonden te wachten op sportpark de Vierhoeven. Ook deze scouts wil ik even mededelen. Volgende week: Terneuzen 2 uit!
    10:45, aanvang. De worstenbroodjes en AAtjes werden besteld en de Ultra’s druppelden, zo goed als, optijd de Laguiten op. Door blessures (droel, Tripple D), het odpschap (Odoris), weekendjes schieten (landingsbaan) en hitsigheid (WafWaf Rietje) Mochten de Ultra’s ook vandaag weer nieuwe Ultra’s in spe verwelkomen om aan een volledige selectie te komen. Vanuit de A mochten Tristan en Bram aansluiten, terwijl Kaulo Erwin mocht laten zien wat hij op de training bij de Spurs geleerd had. Ook oude bekenden mogen dit seizoen regelmatig aansluiten. Na onder andere Reuf, LongballLuc, Jorq & Robuuste, was nu de eer aan PlusPlus. PlusPlus mocht meteen in de basis starten. Ook de volgende 10 mochten van Krentenbol en Sjoukie de wei in:
    Motje

BramvandeA – Voorzitter met zijn compagnon ‘De vieze’ – Milan N
    Friemeke – Mon Tensen – PlusPlus
    Stoomtrein – Oorlogsheld el Frisos – Rooie Rico

Bank: Haspel, Kaulo, Wutru en Tristan.
    12u: Aftrap. We zullen maar niet teveel woorden vuil maken aan de start van de wedstrijd, binnen de kortste keren stonden de Ultra’s 2-0 achter tegen een degelijk en fysiek sterk Roosendaal 3. Pas na de 2-0 leken de Ultra’s wakker te worden en kwamen steeds beter in de wedstrijd. Kaulo, die net terug was van zijn awayday in Londen, kwam halverwege de 1e helft voor Milan N. Hoewel Roosendaal de rest van de 1e helft nog redelijk wat kansen kreeg en deze niet afmaakte, hadden de Ultra’s het gevoel dat er nog wel wat te halen viel. Mede doordat Roosendaal conditioneel niet helemaal top oogde, en zij niet het biljartlaken van het A-veld gewent waren, kwamen de Ultra’s met opgeheven hoop en vol goede moed de kleedkamer uit. In de rust werd geconstateerd dat er meer oorlog gemaakt moest worden en om die reden mocht Haspel zijn oorlogmaatje El Frisos gaan helpen in de punt. Ook Tristan werd in de rust gebracht en verving Stoomtrein, die door het stikstofgehalte in zijn motor nog maar een halve wedstrijd mag spelen van de regering. De Ultra’s kwamen beter in de wedstrijd en dat leidde tot verschillende de kansen die steeds net niet in het netje achter de keeper van Roosendaal verdwenen. Echter in de 65e minuut was het wel raak. El Frisos vond met een splijtende pass, die alleen met dozen om de schoenen gegeven kan worden, mede-oorlogmaker Haspel en die rondde koelbloedig af. Na de 1-2 werd er vol de aanval gezocht. Kaulo schoof door naar het middenveld om nog iets te kunnen forceren. Met een NOAD-instelling waar het NAC van tegenwoordig jaloers op is werd gezocht naar de 2-2. Het mocht echter niet baten. Scheidsje floot naar 90 minuten en een 1-2 eindstand af. Met deze instelling is het een kwestie van wachten op de volgende 3-punter. Na de wedstrijd werd er door enkele Ultra’s nog een klein sapje gedaan in de kantine van VVR. Maar natuurlijk vertrokken de meeste Ultra’s richting zeeland om het vlaggenschip aan te moedigen. Chapeau Ultra’s. Het vlaggenschip boft maar met jullie support!
    Zoals de scouts al weten, volgende week Terneuzen uit. Ik hoop dat alle lezers aanwezig zullen zijn om de Ultra’s naar een overwinning te schreeuwen.

Getekend,
    Ex-voorzitter,