• Zondag 3 november 2019 staat op het programma Zundert 2 - VVR 2.

De wedstrijd start om 12.00
    De volgende namen werden op het formulier gezet door de trainer (krentenbol) en Sjoukie:
    Mot
    Droel Omeeee Wutru Voorzittert Milan N
    Friemmeke MonTensen Ouwe Kroegtijgerttt
    Roooie Ricoo Haspelll Stoomtreinn

D D D ofterwijl Nick Rouws was weer erg scherp. Hij zag weer een bekende het veld oplopen. Je zult het niet geloven de derby van het jaar wordt gefloten door die oude verwarde man van de bekerwedstrijd tegen Jeka. Dit was na het Meiruh Bokaal en dat wist de beste man zelf ook nog uit te leggen. Hij herkende Rick en zijn eerste vraag was: “Ben je nu wel een keer nuchter?” Er werd gelachen want iedereen weet dat Rick nooit nuchter is.

De wedstrijd begint en al snel komt Zundert op 1-0 voorsprong. De Ultras komen lastig in de pot omdat Zundert weer ouderwets op zijn Duits aan het voetballen was. De Ultras kregen de bal en Zundert met hun snelle buitenspelers loerde op de counter. Toch weten De Ultras de 1-1 te maken door goed wegdraaien van de Kroegtijgert. in minuut twintig schiet hij snoeihard binnen. De Ultras komen wat beter in de wedstrijd maar de razend snelle rechtsbuiten weet snel na de 1-1 zijn tweede goal te maken, 2-1 Zundert. Hier weten de ultras goed mee om te gaan, want nog voor rust schiet de Voorzittert van een meter of 25 snoeihard onder in het zijnetje. Rust bij een stand van 2-2. In de rust komt van Robert Gurp en erin voor Droel die helaas niet door kon. De ultras zijn na rust sterker dan Zundert uit het kleedlokaal gekomen, toch weet Zundert weer op zijn Duits, de 3-2 te maken.
    De wedstrijd valt een beetje dood en kan alle kanten op gaan zo krijgen De Ultras nog twee goede kansen die niet benut worden en is Mot ook erg belangrijk onder de lat van De Ultras. Toch laat van Robert Gurp zien dat hij het shotten nog niet verleerd is en geeft een geweldige steekbal op Friemmekkee hij loopt op de keeper af en schiet koelbloedig de 3-3 binnen. De laatste minuutjes creëren beide teams geen kansen meer de wedstrijd loopt dood op een 3-3.

Voor De Ultras voelt 3-3 spelen tegen Zundert als een verlies. Maar ook werd er al gauw gezegd dat we dit moeten vergeten en gaan kijken bij VVR want daar is deze avond ook nog een geweldig feest “vunzige deuntjes”. Uit ervaring weten we dat De Ultras inderdaad erg vunzig kunnen zijn. Afgelopen donderdag werd er een opmerking gemaakt, ik noem geen namen (Ruud Martens): “Na drie bier zie ik de wereld als een krentenbol?!?!?” Dit zijn een beetje van die opmerkingen als van bier kunde niet zat worden, kansloos! Tegendeel is ‘s avonds bewezen iedereen was inderdaad zo zat als een krentenbol maar dit kwam niet door drie bier! Gemiddeld per persoon is er weer een bak naar binnen gekapt en was het weer een erg vunzig feest in de kantine. Die zelfs door een aantal locals tot diep in de nacht is doorgegaan in het dorp.

Deze week zal er weer hard getraind gaan worden om volgende week weer klaar te staan voor BSC 2. De Ultras hebben de punten hard nodig en hebben de support dus ook nodig.

Getekend, Riet