•

Het bestuur en de jeugd commissie hebben een plan opgesteld zodat de jeugd weer kan gaan trainen. Dit betekent dat er vanaf 4 mei weer getraind gaat worden. Wij vragen je om vooraf alle regels en het protocol goed door te nemen en je hier aan te houden.

Beste ouders, begeleiders en spelers,

Voor vele kinderen is er goed nieuws gekomen dat er weer gesport mag worden. Wij zullen voor de desbetreffende teams de trainingen weer gaan hervatten.

De kinderen zijn niet verplicht om aan de trainingen deel te nemen !

De trainingstijden zullen wel wijzigen en de trainers zullen de teams hierover informeren.

Om ervoor te zorgen dat iedereen op een veilige manier kan voetballen, is het héél belangrijk dat we een aantal nieuwe regels gaan volgen:

• Ga voor de training thuis naar het toilet. Het clubgebouw is gesloten.

• Omkleden en douchen is niet toegestaan. De kinderen verzamelen voor de kleed lokalen en gaan met de trainer naar het veld waar de training is. Iedereen zorgt dat hij/zij op tijd aanwezig is. Kom niet te laat maar ook zeker niet veel te vroeg. Na de training gaat iedereen gelijk naar huis!!

• Ouders mogen hun kinderen afzetten op de grote parkeer plaats en ophalen op de kleine parkeerplaats en gelijk weer door.

• Ouders hebben geen toegang tot het sportpark en moeten ten alle tijden 1,5m afstand houden van elkaar, de kinderen en trainers.

• De kinderen t/m 12 jaar mogen normaal trainen en fysiek contact hebben.

• Voor de kinderen van 13 t/m 18 bieden de trainers trainingen aan waarbij de deelnemers gegarandeerd 1,5 meter afstand van elkaar en van de trainers houden.

• Er mogen geen ouders komen kijken naar de trainingen.

• Bij verkoudheid blijven de kinderen thuis.

• Als iemand in het gezin (huisgenoten) corona-verschijnselen heeft (verkoudheid en koorts en/of benauwdheid) moeten de kinderen ook thuis blijven.

• Niet leden kunnen proeftrainingen aanvragen via jeugd@vvrijsbergen.nl . Als ze zich aangemeld hebben worden ze bij een team ingedeeld door desbetreffende coördinator. Vergeet hier niet in te vermelden ( naam, leeftijd, gsm nummer ouders).

• Het sportpark is alleen geopend tijdens trainingsavonden. Het is niet toegestaan om recreatief te komen voetballen buiten de trainingstijden, hierop wordt gecontroleerd.

• Houd je aan de regels van het RIVM en zorg hierdoor dat jij en je naasten gezond blijven.

• Er zal iedere avond een corona-verantwoordelijk aanwezig zijn te herkennen aan een groen hesje ( bestuur of jeugdbestuur lid)

• Voor meer informatie raden wij aan om het protocol verantwoord sporten van het NOC-NSF ( https://www.nocnsf.nl/sportprotocol ) te bekijken

• De trainingen worden gecommuniceerd door de leiders / trainers.

Wij wensen je veel plezier!

Met sportieve groet,

VVR Rijsbergen