• Afgelopen zondag stond de verre uitwedstrijd naar Breskens op het programma. Om 11.30 uur vertrok de bus richting Zeeuws-Vlaanderen. Vanuit de onder 19 was Dheff weer bereid gevonden om aan te sluiten.

    Vooraf was de kleedkamer van VVR niet open. Nadat Kees had gevraagd naar de sleutel en een kleedkamer moest Kees dit maar even navragen in de kleedkamer. Kees gaf zich aan van het kastje naar de muur gestuurd te voelen. De trainer van Breskens gaf aan dat dit ook tijdens de wedstrijd zou gebeuren. Het tegendeel was waar. VVR begon voortvarend aan de wedstrijd aan de wedstrijd.

    Al gauw was er het schot van Renzo wat net naast ging. In de 6de minuut gaf Tijn de bal voor op Sjors die de bal uit de lucht binnenschoot achter de doelman. De grensrechter van dienst had buitenspel geconstateerd. VVR liet zich niet van de wijs brengen en ging opnieuw opzoek naar de openingstreffer. In de 9e minuut kreeg VVR een penalty, helaas was deze niet aan Renzo besteed en werd gekeerd door de doelman. Na ongeveer 15 minuten nam de aanvalsdrift van VVR iets af en golfde het spel wat meer op en neer. In de 22ste minuut werd er na een omschakelmoment de bal vanaf links voorgegeven op de aanvoerder van Breskens en die de bal onberispelijk binnenschoot. Corné vlagde wel voor buitenspel maar de scheidsrechter bleef bij zijn besluit, doelpunt. VVR was even van slag en wat onrustig aan de bal. VVR herpakt zich en voetbalde een aantal mogelijkheden bij elkaar. Zo was er een schot van Gilberto en een kopbal. Daarentegen kreeg ook Breskens een aantal mogelijkheden. Met een 1-0 achterstand werd de rust bereikt.


    Redelijk snel in de 2de helft was er miscommunicatie in de verdedigen van Breskens en gleed de verdediger op een glad en zwaar veld uit waardoor Sjors met een voorsprong maar speelde de bal net iets te ver voor zich uit waardoor de keeper de afstand klein kon maken. In de 55ste minuut tijdens een vlot lopende aanval van VVR, had Renzo een fijne steekbal op Tygo die beheerst de 1-1 binnenschoot. Helaas kon VVR in de 66ste minuut weer opzoek naar een aansluitingstreffer. De bal werd aan de rechterkant in de diepte gespeeld, de voorzet werd in 1x verlengd waardoor doelman Bram verrast en verschalkt werd in de korte hoek. VVR ging opnieuw opzoek naar de gelijkmaker, hierin gaf VVR ook ruimte weg voor Breskens. Beide ploegen kregen mogelijkheden. Het venijn zat hem in de start. In slotseconden schoot Renzo de bal net naast, was er na een scrimmage geen schotkans voor VVR waarna de scheidsrechter affloot en VVR met 0-punten terug naar Rijsbergen af moest reizen. VVR heeft een goede wedstrijd gespeeld en Breskens had geen antwoord op de speelwijze van VVR. Daardoor is deze nederlaag erg zuur.