• Social media werkgroep zoekt versterking!

2 nov 2019
  • Social Media wordt steeds belangrijker binnen onze club. Al het nieuws wordt naar buiten gebracht via onze website, twitter, facebook en instagram. Daarnaast communiceert VVR nu alles via Voetbal.nl (mobiele app)

Wanneer er nieuws is, dient deze zo snel mogelijk gecommuniceerd te worden. Om deze reden zoeken wij nog naar vrijwilliger(s) welke tijd hebben om bijvoorbeeld overdag of desnoods nog in de vroege avonduren iets te kunnen plaatsen op onze clubkanalen.

Omdat er ook banners geplaatst kunnen worden, is kennis van Photoshop of een ander beeldbewerkingsprogramma wel handig.

Ben je toevallig bezig met marketing, communicatie of een ander studie waar social media een rol speelt, dan staat het natuurlijk ook nog eens altijd goed op je C.V.

Indien je interesse hebt wordt je onderdeel van onze communicatie commissie.

Interesse? Reageer via: communicatie@vvrijsbergen.nl