• S.V. Terheijden organiseert Voetbal voor iedereen-dag

9 okt 2019
  • Op zaterdag 12 oktober organiseert S.V. Terheijden de Voetbal voor iedereen-dag. Tijdens deze dag worden andere vormen van voetbal getoond en verschillende wedstrijden gespeeld. Ook is er ruimte om zelf je voetbalschoenen aan te trekken en mee een balletje te trappen tijdens de clinics.

De dag draait om diversiteit in het voetbal. Verschillende G-teams nemen het in toernooivorm tegen elkaar op, er worden demowedstrijden gespeeld door amputatieteams, transplantatieteams en ook een wedstrijd walking-football.

Het doel van deze dag is om jongeren te bereiken die het lastig hebben om aansluiting te vinden bij een regulier voetbalteam. Door middel van andere vormen van voetbal te demonstreren, wordt aangetoond dat voetbal op verschillende manieren gespeeld kan worden. Het is de eerste keer dat de Voetbal voor iedereen-dag plaatsvindt.

De dag begint om 10.00 uur met een gezamenlijk opening door de voorzitter. De dag wordt afgesloten om 16.00 uur op sportpark Ruitersvaart in Terheijden.

De omlijsting wordt verzorgd door een dj.

Nadere informatie is te verkrijgen via telefoonnummer 06 – 430 498 72.

Programma.

10.00  uur

Start activiteiten: opening, teams benoemen en loting.

10.15 uur:

2 wedstrijden G-teams                      A – B               F – D