• Met Rabo ClubSupport maken wij kans op een mooi geldbedrag voor onze club!
    Steun de club en breng je stem uit! Stem op VVR vanaf 27 september!

Als lid van jouw Rabobank kun je vanaf 27 september stemmen op jouw favoriete vereniging of stichting. Ben je nog geen lid van de Rabobank, vraag dan nu jouw lidmaatschap aan, zodat je straks jouw stem uit kunt brengen.

Over Rabo ClubSupport

Met Rabo ClubSupport viert Rabobank en onze club samen de winst. De echte winst van clubs, stichtingen en verenigingen. Mensen samenbrengen. Talenten benutten. Een sociaal netwerk opbouwen. Elkaar verder helpen. Daar heeft de hele maatschappij baat bij. Dat moeten we niet alleen koesteren maar ook steunen. Daarom geeft Rabobank als coöperatieve bank ieder jaar een deel van de winst aan verenigingen door het hele land. Zodat zij kunnen blijven doen wat ze nu al doen. Onze wereld, buurt voor buurt, beter maken.

STEM NU!