• Rabo ClubSupport campagne 5 september van start

  1 sep 2022
 • VVR doet dit jaar weer mee aan de Rabo ClubSupport. En elke stem is geld waard. Kunnen wij rekenen op die van jou?

  Als coöperatieve bank geeft de Rabobank ieder jaar een deel van hun winst terug aan de verenigingen. En jij bepaalt aan wie! 

  Voorwaarde om te stemmen
  Om je stem uit te kunnen brengen op VVR moet men lid zijn van de Rabobank. Velen van onze leden zijn dat al. Mogelijk dat een aantal leden wel een rekening bij de bank heeft, maar nog geen lid zijn. Het lid worden schept géén enkele verplichting, maar biedt wél de mogelijkheid om op VVR te stemmen. Je word lid via het menu 'Zelf regelen' in de Rabo app of internetbankieren. Dit is geheel kosteloos. 

  Hoe breng ik een stem uit?
  Door in te loggen in de Rabobank app (of op de website) via 'Zelf regelen' en vervolgens 'Mijn Lidmaatschap' kan je klikken op RaboClubSupport. Stemmen kan vanaf maandag 5 september a.s. t/m 27 september 2022.

  Oproep aan iedereen die VVR een warm hart toedraagt 
  Het is voor VVR belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. VVR kan deze bijdrage goed gebruiken voor allerlei doeleinden. Het zou fantastisch zijn als jij, jouw familie en vrienden stemmen geven aan onze vereniging. 

  Bedankt alvast voor jouw steun!