• Van zondag 5 september t/m zaterdag 13 november 2021 organiseert Plus Van Eekelen een ''sponsorpunten'' actie. Een sponsorpunt krijg je cadeau bij elke €10 aan boodschappen en geselecteerde actieproducten. De gespaarde sponsorpunten kunnen worden gedoneerd aan VVR. Aan het einde van de actie wordt een bedrag van € 25.000 verdeeld over de deelnemende verenigingen, naar rato van de gedoneerde punten.

Zo spaar je mee:
    - kras de unieke code van je ontvangen voucher open en scan de QR code met je mobiele telefoon of ga naar www.plus.nl/sponsorpunten
    - uiteraard is digitaal sparen ook mogelijk. Je ontvangt jouw sponsorpunten dan in de PLUS app. Als je digitaal spaart, ontvang je gelijk één sponsorpunt gratis.
    - hoe meer sponsorpunten jij spaart, hoe meer euro's dat oplevert voor de kas van onze vereniging.
    - Daarnaast maak je wekelijks kans op een van de drie PLUS cadeaukaarten t.v. 75 euro.

Laten we met zijn allen deze actie tot een groot succes maken.

Alvast dank voor jullie inzet!

link naar de actievoorwaarden: