• Onze velden zijn gesloten!

Beste ouders/verzorgers van onze jeugdleden,

Helaas constateren we dat, ondanks de sluiting van ons sportpark t/m 6 april, veel kinderen op dit moment gebruik maken van onze velden om een balletje te trappen. Wij begrijpen dat het mooie weer en de 'vrije' tijd heel aanlokkelijk werken om het veld op te gaan, maar dit past totaal niet bij het advies van de regering en het RIVM. Zoals vorige week ook gecommuniceerd via diverse kanalen, volgt VVR deze maatregelen.

Daarnaast worden kleine doeltjes op de velden gezet maar niet terug buiten de reling geplaatst. Dit is weer belemmering voor het veldonderhoud. Velden worden dan niet gemaaid of ze maaien er omheen.

Wij doen hierbij een dringend beroep op de ouders om hierin hun verantwoordelijkheid te nemen en te zorgen dat de kinderen niet meer naar het sportpark gaan. Gesloten is gesloten!

Wij zijn helaas niet in de gelegenheid om onze velden geheel af te sluiten zoals bij andere verenigingen dus vertrouwen op medewerking van ouders/verzorgers.

Met vriendelijke groet,
    Bestuur VVR