• Zondag 27 oktober 2019,

Na een week goed getraind te hebben met zijn allen en de meeste blessa’s genezen lijken, staat Sprundel 2 op het programma.

10:45 en de Ultra’s komen langzaam de kantine binnen. Zoals gebruikelijk worden alle hoogtepunten van het afgelopen weekend even goed doorgenomen, met de voorzitter in het bijzonder.

Het was geen gewone zondag zoals we hem kennen. Zo waren er een paar bijzonderheden:
    De J-Bol was leeg en de oplader is nergens meer te vinden, geen muziek in de kleedkamer, wat ook niet de gebruikelijke kleedkamer is voor de Ultra’s. Daarnaast speelden we ook nog op het A veld. Een hoop onwennigheden…
    De wedstrijdselectie was niet zoals we gewend zijn dit seizoen “een volle kleedkamer”. Mot was een weekendje weg, en daarvoor stond de ervaren keeper Reuf onder de lat. Joris V en Landingsbaan zijn na lange tijd ook weer toegevoegd aan de wedstrijdselectie.
    Een nieuweling, Romário de Souza Faria heeft sinds kort zijn spelerspas. De Portugees is meteen toegevoegd aan de selectie en krijgt zijn kans.

Opstelling:
    Reuf
    Romário de Souza Faria – De Vieze – De Voorzitter – Droel
    Mon Tensen – Fiem – El Frisos
    Haspel – Rooie Rico – Stoomtrein

Wissels:
    Landingsbaan – Ansu Fati – Joris V – Calvin Brouwers – Milan N

De Gnoe en Riet zijn beide geblesseerd en keken de wedstrijd samen vanuit de kantine.

12:00 en de bal rolt. VVR met veel balbezit en een aantal kansjes om op voorsprong te komen. Een paar schoten van afstand en wat snelle kapbewegingen van Romário de Souza Faria konden niet voor de eerste goal zorgen. Vlak voor rust valt hij dan aan de andere kant. Sprundel op een onverwachte 1-0 voorsprong.

De tweede helft starten we met dezelfde 11 in de zandbak op het A veld. Na een moeizame start van de tweede helft weet Haspel in de 61e minuut een moeilijke bal in het net te krijgen, 1-1. VVR bepaald het spel en laat zien wat het voetballend kan. Maar ook de vermoeidheid gaat een rol spelen en het spel wordt slordiger. El Frisos weet een strakke pass van Fiem op zijn borst mee te nemen en schuin naar de goal te lopen. Maar deze gaat er door de goede keeper van Sprundel niet in. Toch weet Fiem na een goede combinatie een penalty te veroorzaken. Dit is een mooie kans voor de Ultra’s om op voorsprong te komen. Mon Tensen schiet de bal van 11 meter knap hoog in het doel, de keeper was kansloos. Met nog ongeveer 10 minuten op de klok staat VVR met 2-1 voor. De Ultra’s lijken de voorsprong goed vast te houden maar net voor tijd was er toch de gelijkmaker. De wedstrijd eindigd in een 2-2 gelijkspel. Helaas voor de Ultra’s want zij hadden verdiend te winnen.

Jurgen en De Trainert waren tevreden over het spel wat VVR liet zien maar er werd vooral gebaald over het uiteindelijke resultaat. De Ultra’s kunnen toch tevreden vooruit kijken naar de derby van volgende week. Eind goed al goed verliest PSV met ruime cijfers van AZ en speeld Ajax Feyenoord helemaal zoek.

Op naar Zundert om daar 3 punten op te halen.

Getekend,
    Milan N