• Nog maar een paar weken en het nieuwe seizoen gaat officieel van start! Na een paar Corona jaren hopen we uiteraard een fantastisch voetbalseizoen te kunnen beleven, uiteraard zonder onderbrekingen.

We starten dit seizoen met maar liefst 22 jeugdelftallen en 3 senioren elftallen op zaterdag, 3 dames en 2 herenteams op vrijdagavond (7x7) én2 dames en 5 senioren elftallen op zondag.

Wekelijkse clubavond op donderdag
    Vanaf donderdag 25 augustus is onze kantine vanaf 19.00 uur weer geopend voor de wekelijkse en gezellige clubavond. Als vrienden of team na de training nog even nababbelen? Of gewoon met een hapje en drankje de actuele (voetbal)zaken bespreken? Iedereen is van harte welkom.

Aanstaande zondag eerste thuisduel VVR 1 en 2
    11.30 uur VVR 2 - Beek Vooruit 2 (oefenwedstrijd)
    14.00 uur VVR 1 - SV Reeshof 1 (oefenwedstrijd)

Aangepaste openingstijden kantine
    In verband met de vakantie gelden er t/m 9 september aangepaste openingstijden voor onze kantine:
    Zaterdag 27 augustus gesloten
    Zondag 28 augustus 10.00 uur tot 18.00 uur
    Zondag 4 september gesloten om 15.00 uur (i.v.m. Bloemencorso)
    Vrijdag 9 september tot 01.00 (Meiruh Bokaal)

Inschrijven taken ''Vrijwillig Verplicht''
    Inschrijven kan nog t/m 29 augustus. Na 29 augustus worden alle openstaande diensten door de commissie ingevuld. Als vereniging rekenen wij erop dat ieder lid of ouder/verzorger bereid is om zich 1x per jaar op vrijwillige basis in te zetten voor de vereniging. Op deze manier kunnen we er gezamenlijk een mooi seizoen van maken.
    1) Lees hier het reglement van ''vrijwillig verplicht''
    2) Uitleg inschrijven vrijwilligerstaken VoetbalNL app

Meiruh Bokaal
    Op vrijdag 9 september 2022 wordt voor de 39e keer het vriendschaps-voetbaltoernooi gehouden op Sportpark de Laguiten. Inschrijven kan nog t/m 26 augustus.
    - minimale leeftijd 18 jaar
    - 6 tegen 6
    - ieder team regelt eigen tenues
    - heren en dames poules (zoeken nog extra damesteams!)
    - inschrijfgeld €20,- per team
    - opbrengst gaat naar ''Stichting Leukemie Fonds''

Tot zover de update. Houd onze website en social media in de gaten voor het laatste nieuws.

Wij wensen iedereen alvast een fantastisch voetbalseizoen toe en zien jullie snel!