• Nieuw hoofdstuk in Champions League O8/09

9 nov 2020
  • Ook  afgelopen zaterdag (7 november) verzamelden de VVR-talentjes zich weer in de vroege ochtend voor een nieuw hoofdstuk in hun Champions League-toernooi. Na een uitvoerige warming-up onder leiding van Arjan, werkten de jongens en meisjes wederom een tweetal onderlinge wedstrijdjes af.

Daar waar Juventus vorige week nog 6 punten uit 2 wedstrijden haalde, haperde de zwart-witte machine nu. Beide wedstrijden werden helaas verloren, tot afgrijzen van hun bloedfanatieke coaches. Deze week bleken andere leiders het beter voor elkaar te hebben, zoals Nancy en Ron met hun Liverpool en Stijn en Rob met Chelsea. Intussen hebben Niels en Ronald K. ook het lek boven bij Dortmund. Vorige week werd alles verloren, maar nu werd juist alles gewonnen! Helaas hadden Sporting en Manchester City een mindere dag… maar volgende week kan dat nog prima rechtgezet worden! Dan spelen we de laatste wedstrijden in onze league, en volgt de ontknoping!