• Update 9-9-2020:

   

  Het clubgebouw is sinds vorig weekend weer open. Met ingang van vandaag zijn de kleedkamers voor O13 t/m O19 en senioren eveneens geopend. Voor senioren geldt: max. 5 personen per kleedkamer en 2 personen per douche. Verantwoording ligt bij de leiders/trainers. Voor de categorie t/m O11 blijven de kleedkamers gesloten. Zij douchen thuis. Kleedkamers blijven in de rust gesloten. Thee/ranja kan in het wedstrijdsecretariaat worden afgehaald. Bekijk hier het huidige Corona protocol.

   

  Update 12-8-2020:

   

   *Aan het huidige protocol is één nieuwe maatregel toegevoegd, namelijk:

   

  vanaf 13 jaar: draag een mondkapje wanneer personen buiten je huishouden in één vervoersmiddel van of naar een sportactiviteit gaan. Denk hierbij aan bijv. uitwedstrijden.

   

  Het nieuwe voetbalseizoen staat op het punt van beginnen, zo ook bij VVR. Alle trainingen zijn inmiddels hervat en binnenkort zullen de competitiewedstrijden gaan aanvangen, althans dat is de planning. Want helaas is de werkelijkheid nog steeds dat het virus 'onder ons is'.

   

   

  En dat maakt dat er ook voor het voetbal nog steeds sprake is van wat men noemt 'de nieuwe werkelijkheid'. Dit betekent met name vele protocollen ofwel heel veel regels waar ook de wereld rondom het voetbal aan moet voldoen. Centraal hierin staat de regel waar moet worden voldaan aan de zogenaamde 1,5 meterregel.

   

  Als bestuur dragen wij de verantwoordelijkheid voor het nakomen van de wet- en regelgeving. Dit betekent dat wij moeten waarborgen dat iedereen zich aan de voorgeschreven regels houdt. Dit geldt op het gehele sportpark alsmede in de kleedkamers en kantine. Deze regels zijn onder meer dat kantinebezoekers hun contactgegevens moeten achter laten, zij met maximaal 2 personen aan een tafel (blijven) zitten, dat er looplijnen zijn, dat er geen mensen aan de bar zitten en dat ook hier 1,5 meter afstand wordt gehouden. Op terrassen en buiten dienen mensen hoe dan ook aan tafels te zitten met 1,5 meter afstand. Teams dienen eveneens 1,5 meter afstand te houden in kleedkamers.

   

  Naar aanleiding van de recente COVID-19 ontwikkelingen zijn wij niet anders genoodzaakt dan verdere maatregelen te treffen. De hoofdreden is de toename van het aantal besmettingen waardoor diverse voetbalclubs uit onze regio hun complex volledig hebben moeten sluiten.
  Het is aan ons om verdere verspreiding van het COVID-19 te voorkomen. Gezondheid boven alles.

   

   

  Een speciaal dank gaat uit naar de vrijwilligers die er alles aan hebben gedaan om ons sportcomplex ‘’Corona proof’’ te maken. De afgelopen weken heeft men kunnen wennen aan de ‘’nieuwe werkelijkheid’’ maar hebben wij als bestuur helaas moeten concluderen dat dit voor onze vrijwilligers niet te waarborgen is. Wie moet dit handhaven? Wie bepaald wie wel naar binnen mag in de kantine en wie niet? Wie spreekt de mensen erop aan wanneer zij zich niet aan de regelgeving houden?

   

   

  Wij vinden dat wij deze verantwoordelijkheid niet langer bij onze gewaardeerde vrijwilligers mogen en kunnen wegleggen. En ook van bestuursleden (eveneens vrijwilligers) kun en mag je niet verwachten dat zij structureel als politieagent moeten optreden op het complex, in de kleedkamers, in kantine en/of op het terras.

   

   

  Om die reden hebben wij een protocol opgesteld.

   

  Het spijt ons enorm jullie niet anders te kunnen berichten maar vertrouwen op ieders begrip
  en medewerking. Samen tegen Corona!

   

  Vragen? Stuur een e-mail naar info@vvrijsbergen.nl.

  Met sportieve en gezonde groet,
  Bestuur VVR