• Loodet Startdag 2019

   
  Bij aanvang van de dag werden alle jeugdleden in een gloednieuw VVR trainingsshirt gestoken. Zodat ze in het blauw kunnen komen trainen. Dit shirt mogen ze houden.
   
  Trots presenteerden de kinderen zich met hun nieuwe teams aan hun ouders die hen vanaf de tribune toejuichten. Met de energieke muziek van DJ Rein op de achtergrond renden de kinderen over de rode loper het hoofdveld van VVR op, terwijl Bart en Kirsten hun namen door de speakers lieten galmen.  
   
  De stralende gezichtjes waren door het scherm van WAM-sound goed te zien vanaf de volle tribune.
   
  Met hun nieuwe teams speelden de kinderen voetbal spellen op het hoofdveld, verzorgd door Kicksnsticks. Jongens en meiden van de selectie van VVR  begeleidden de kinderen met hun enthousiasme bij de spellen.
   
  Na de teampresentatie bleven de ouders op de tribune voor een quiz, verzorgd door de Quiz Twins Verheijen, verfristen zij hun VVRkennis. De winnaars lieten het refrein van het clublied door de speakers horen. 
   
  Het bestuur van VVR nam vervolgens de ouders in groepjes mee voor een rondleiding door het clubhuis. Waar ze meer hoorden over de opzet van het 'vrijwillig verplicht', kennis maakten met verzorger Philip en een folder kregen van de vertrouwenspersonen binnen VVR. Ze spraken met het bestuur en de jeugdcommissie. 
  Ouders konden hun gegevens updaten bij de jongens die hen wegwijs maakten in de app ' voetbal.nl'. 
   
  Peter Arnouts kon op deze dag de trainers voorzien van hun materialen. Maar ook de kinderen kregen hun voetbaltassen mee met hun trainingstenue. 
   
  Hans van Meer was er met de kledinglijn, waar kinderen vandaag met korting wat konden bestellen. Kinderen kunnen ervoor kiezen om hun naam of initialen hierop te laten drukken. Wie dit gemist heeft kan nog eens rustig langs van Meer Schoenen om kleding te gaan passen en bestellen.
   
  Na de spellen volgde er voor alle kinderen een lekker broodje met een snack en waterijsje. Ze wachtten de oudere jeugdleden op het veld op, en met heel veel high fives renden ook zij stralend het hoofdveld op. 
   
  Met alle jeugdleden werd er door een drone een luchtfoto gemaakt. Het was even proppen, maar de letters VVR staan mooi in het blauw op het veld te lezen op de foto.
  De handjes gingen in de lucht toen er verteld werd dat we op vrijdag 22 november met alle jeugd naar de wedstrijd NAC-jong Ajax mogen. 
   
  De jeugdleden kregen als afsluiting nog een goodie bag mee naar huis, vol met leuke gesponsorde spullen zoals o.a. een bidon. 
   
  Als klap op de vuurpijl was er voor ieder kind een 'smart football' van Kicksnsticks. Via een app kunnen ze hun voetbaltechniek bijschaven en elkaar uitdagen om records te verbreken.  
   
  De oudere jeugd werkte hierna in hun nieuwe team het spellencircuit op het hoofdveld af. Ook zij gingen met rode hoofdjes van de hoge temperaturen naar huis nadat ze het broodje snack op hadden. Voor de oudste elftallen is er een tegoedbon van Ad Oostvogels catering uitgereikt aan de leiders, welke dit seizoen ingewisseld mag worden. 
   
  De werkgroep hoopt op deze dag een mooi begin gemaakt te hebben aan een fijne teambuilding. Zowel van de kinderen onderling, als tussen de ouders en alle vrijwilligers.  
   
  Meer foto's van deze dag volgen. Vanuit Kicksnsticks heeft Thijs gefilmd, vanaf de grond en de lucht met een drone. Zodra de compilatie klaar is zullen wij hem met jullie delen via onderstaande knop (ook te zien bij Fotoalbums), waar nu al een aantal foto's te zien zijn.
   
  Iedereen die deze dag mogelijk heeft gemaakt, door wapperende handen of een duit uit de buidel: bedankt! 
   

  We wensen alle jeugdleden een sportief en gezellig voetbalseizoen toe.

  Kijk hier voor de foto's