• Beste Leden,

Allereerst willen wij jullie allen hartelijk danken voor het geduld en begrip in deze bijzondere tijden!

Afgelopen weken hebben we gelukkig de trainingen voor de jeugd en senioren kunnen herstarten. Met groot enthousiasme werd er door jong en oud volgens de RIVM-maatregelen getraind.

Hierbij moeten we een groot compliment maken naar alle trainers, (jeugd) coördinatoren en leden van de accommodatie commissie. Dankzij de inzet van alle betrokkenen hebben we op een verantwoorde manier de trainingen kunnen laten plaatsvinden.

Op dit moment zij het A-B-C veld reeds in onderhoud en vanaf 4 juni zullen ook het F- en D-veld in onderhoud gaan. Woensdag 3 juni zal daarom de laatste trainingsmogelijkheid zijn.

We begrijpen de teleurstelling maar zijn als vereniging simpelweg ook afhankelijk van het geplande onderhoud wat zal moeten gaan plaatsvinden.

Door de velden nu even rust te gunnen is het ook verantwoord om daarna de gehele verdere zomerperiode eventueel tot aan start competitie nieuw voetbal seizoen onze leden door te laten trainen/sporten. Hiermee sluiten we ook aan bij het beleid van de overheid over sport stimulering  in deze vervelende periode rondom het corona virus.

We proberen deze ‘rustperiode’ echt zo kort mogelijk te houden.

Vanzelfsprekend zullen we jullie tijdig informeren wanneer en welke velden dan weer beschikbaar zijn.

Hopelijk begrip voor dit lastige besluit wat we hebben moeten nemen.

Blijf gezond & hopelijk tot snel.

Bestuur Voetbal Vereniging Rijsbergen.