• Beste Leidsters/Leiders  en Trainers,trainsters

Het voetbalseizoen 2023-2024  is  weer bijna voorbij. Het is weer tijd om alle kledingen  materialen in te Leveren, zodat de werkgroep sponsoring/materialen weer alles in orde kan maken voor het  seizoen. 2024-2025 In verband met het groot aantal elftallen  zijn de inleverdata als volgt:

Zie onderstaande indeling voor de elftallen:

Woensdagavond  29-5-2024:tussen 19.00 uur en 20.30 uur : JO- 19-1 , JO-18-1 en JO-17-1 en MO-17-1
    Dinsdagavond: 11-6-2024: tussen 19.00 uur en 21.00 uur : (jongens en meisjes )
    JO- 15-1, ,   JO-15-2 , MO-15-1  JO-14-1, JO-13-1 , JO-13-2  ,

Woensdagavond 12 -6- 2024 : tussen 19.00 en 21.00 uur :  ( jongens en meisjes)
    JO-10-1 , JO-10-2, JO-11-1, JO-11-2 , MO-11-1 en MO-13-1

Donderdagavond  13 -6- 2024 : tussen 19.00 uur en 21.00 uur ( jongens en meisjes
    JO-9-1, JO-9-2, MO-9-1 , JO-8-1, JO-8-1 , JO-8-3,  JO-7-1 en JO-7-2

Dinsdagavond 18-6-2024: tussen 19.00-21.00 uur
    JO-23-1 , 7x7 elftallen : 45 plus mannen , 35 plus mannen en vrouwen 45, 35 en 18

***:Elftallen die nog op toernooi  moeten, na deze data, leveren uiteraard hun spullen later in, Hierover neemt de werkgroep nog contact op met de desbetreffende leiders/leidsters

U en (of ) uw mede leider(ster)wordt dringend verzocht om tussen 19.00 uur en 21.00 uur aanwezig te zijn op de voor uw elftal van belang zijnde datum in het clubhuis om alles in te leveren.

Let op!!
    Het materiaal en kleding wordt door de leiders ingeleverd bij V.V.R  en niet door spelers cq speelsters. Dus van te voren in laten leveren en noteren wie wat kwijt is

Indien er kleding  ontbreekt/of kapot is , bijzondere omstandigheden daar gelaten , zal er vanuit de vereniging  een rekening  naar het elftal cq speelster/ speler  gaan conform de afspraak die aan het begin van het seizoen zijn gemaakt met alle elftallen Tijdens de uitreik bijeenkomsten.

Wat moet  ingeleverd worden  m.b.t. Elftallen:

-Voetbalkleding(shirts, broeken en kousen)
    -Voetbaltassen( ook van leden die gestopt zijn tijdens het seizoen).Graag alles uit de tassen, m.a.w. “schoon van binnen”. En ritsen dicht.
    -Coachjassen, ( van Dongen ) zomerjacks ( Embregts) ( leidsters/leiders )gewassen uiteraard, ze zijn destijds ook schoon en netjes uitgeleverd.
    -Trainingspakken indien gekregen, zowel broek als jack, en ritsen dicht en gewassen uiteraard
    -Regenjacks (indien gekregen als elftal)
    -Inloopshirts (indien gekregen als elftal)
    -keeperhandschoenen : jeugdelftallen
    -fluitjes
    -aanvoerdersbanden zowel senioren als jeugdelftallen
    -Waterzak, voetballen,(wedstrijdbal en intrapballen) bidon
    -Verzorgingstas cq koffer ( blauwe tasje cq geel -zwart : jacobs taxi)
    -de reserve shirts wit ( jaartalaanduiding in kraag ) per jeugdcategorie

-Zie bijgevoegde lijst  bij uitreiking in augustus 2023  getekend door 1 van leiders van team)

Wat moet ingeleverd worden m.b.t  leiders/leidsters  trainers trainsters senioren/jeugd  en Dames elftallen:

-          Trainingspakken van Jacobs Wegenbouw en Regen Jacks  van de trainers die

Stoppen  bij VVR.

-Sleutels en Hesjes(schoon) en  trainingsschijven, van de trainers die stoppen bij VVR.

-zomerjacks embregts en coachjassen van Dongen  !!

Wij hopen dat U hieraan mee wilt werken,  ,zodat wij straks als het nieuwe seizoen weer begint,

Alles weer keurig en eventueel aangepast met nieuwe kleding cq materiaal aan U als leider/leidster en trainer  weer kunnen uitreiken.

Indien U niet op de voor U geplande avond kunt, gaarne even een berichtje naar : Peter Arnouts tel :076-5971858 of e-mail naar bekende e-mail adres: sponsoring@vvrijsbergen.nl

Met vriendelijke Sportgroet,
    De werkgroep Sponsoring/Materiaal