• Beste leid(st)ers/train(st)ers,

Het voetbalseizoen 2020-2021 is door onvoorziene omstandigheden weer voorbij. Het is weer tijd om alle materialen in te leveren zodat de werkgroep sponsoring/materialen weer alles in orde kan maken voor het nieuwe  seizoen. In verband met het groot aantal elftallen zijn de inleverdata als volgt:

Woensdagavond 14 juli  2021 | C en D jeugd (jongens en meisjes)
    tussen 19.00 uur en 21.00 uur
    (JO-15-1 , JO-15-2, MO-15-1, JO13-1, JO13-2, MO-13-1

Donderdagavond 15-7-2021 | E jeugd
    tussen 19.00 uur en 21.00 uur
    (JO11-1, JO11-2, MO11-1, JO10-1 en JO10-2)

Woensdagavond 21 juli 2021 | F jeugd/mini pupillen
    tussen 19.00 en 21.00 uur
    (JO9-1, JO9-2, JO9-3,  MO9-1,  JO8-1, JO8-2, JO7-1,2, 3

U en (of ) uw mede leid(st)er )wordt dringend verzocht om tussen 19.00 uur en 21.00 uur aanwezig te zijn op de voor uw elftal van belang zijnde datum in het clubhuis om alles in te leveren.

LET OP:

1)      elftallen die nog op toernooi moeten, leveren hun spullen uiteraard later in.
             Hierover neemt de werkgroep nog contact op met de desbetreffende leiders/leidsters

2)      Het materiaal en kleding wordt door de leid(st)ers ingeleverd bij V.V.R  en niet door spelers/ speelsters. Dus van
             te voren in laten leveren en noteren wie wat kwijt is.

3)      Indien er kleding ontbreekt zal er vanuit de vereniging een rekening naar het elftal/ speelster/speler gaan
             conform de afspraak die aan het begin van het seizoen zijn gemaakt met alle elftallen tijdens de
             uitreikingsbijeenkomsten.

Wat moet worden ingeleverd m.b.t. elftallen:

- voetbalkleding(shirts, broeken en kousen)
    - voetbaltassen (ook van leden die gestopt zijn tijdens het seizoen). Graag alles uit de tassen, m.a.w.
      schoon van binnen en ritsen dicht
    - coachjassen leid(st)ers, uiteraard gewassen. Zijn destijds ook zo geleverd.
    - trainingspakken indien gekregen, zowel broek als jack, en ritsen dicht en gewassen uiteraard
    - regenjacks (indien gekregen als elftal)
    - inloopshirts (indien gekregen als elftal)
    - keeperhandschoenen: B-C- D-E-F jeugdelftallen
    - fluitjes
    - aanvoerdersbanden zowel senioren als jeugdelftallen
    - waterzak, voetballen(wedstrijdbal en intrapballen) bidon
    - verzorgingstas/koffer ( blauwe tasje/ geel-zwart : Jacobs taxi)

Zie bijgevoegde lijst  bij uitreiking in augustus 2020  getekend door 1 van leiders van team.

Wat moet worden ingeleverd m.b.t  train(st)ers senioren/jeugd en dames elftallen:

- Trainingspakken van Jacobs Wegenbouw en Regen jacks (Whirlpool) van de trainers die
       stoppen bij VVR.
    - Sleutels en Hesjes(schoon) en  trainingsschijven, van de trainers die stoppen bij VVR.

Wij vertrouwen op uw medewerking.

Indien u niet aanwezig kunt zijn op de voor uw ingeplande avond kunt, gelieve een berichtje naar Peter Arnouts tel: 076-5971858 of e-mail naar sponsoring@vvrijsbergen.nl

Met vriendelijke sportgroet,
    Werkgroep Sponsoring/Materiaal