• Heropening clubgebouw onder geldende richtlijnen

3 sep 2020
  • Met ingang van zaterdag 5 september a.s. zal het clubgebouw (kantine, wedstrijdsecretariaat en toiletten) weer onder geldende richtlijnen worden opengesteld. Wat is er veranderd? De hoofdingang geeft alleen toegang tot de toiletten. De tussendeur in de entree blijft gesloten. De kantine en het wedstrijdsecretariaat zijn bereikbaar via de zijdeur om de hoek. Voorafgaand aan bezoek clubgebouw is men verplicht de QR code te scannen met telefoon en handen te ontsmetten. Er geldt hier éénrichtingsverkeer waarbij een bestel- en afhaalpunt aan de bar zijn gecreëerd. Het is niet toegestaan om te hangen in het clubgebouw, teams zijn verplicht om buiten te verzamelen. Men kan wel gebruik maken van zitplaatsen waar een maximum van 4 personen per tafel geldt. De kantine verlaat je via de andere zijdeur (terras). Het clubgebouw sluit 1,5 uur na de laatste wedstrijd en uiterlijk om 18.00 uur. Indien regels niet worden nageleefd kan de vrijwilliger ten alle tijden het clubgebouw sluiten.

‘Gebruik je gezonde verstand, let op elkaar, zorg voor elkaar’.
    Hieronder een opsomming van de geldende richtlijnen (klik op afbeelding om deze te vergroten):