• VVR kijkt terug op een geslaagd en druk bezocht jeugdtoernooi.
   
  In het weekend van 31 mei en 1,2 juni vond het 51ste jeugdtoernooi plaats bij VVR.

  Op vrijdagavond speelden de meiden en gingen de meiden van VVR er in alle poules met de bekers vandoor.

  Op zaterdag speelden de jongste spelers en speelsters in het stralende zonnetje, onder luid support van ouders, opa’s en oma’s, hun wedstrijden. Na deze wedstrijden werden de medailles en bekers uitgereikt door Richard Martens, waarna hij nog een flinke stapel aan rode en gele kaarten met handtekening uitdeelden. In de middag stroomde het sportpark vol met de teams van J010 en J011 en ook de M010/M011 van VVR nam het op tegen de jongens. Na een geslaagde middag ontvingen zij allemaal een mooie medaille en heerlijk ijsje en uiteraard was er voor de winnaars een grote beker.

  Zondagochtend was het de beurt aan de J013, waarbij FAA Antwerpen en Groen-Wit de bekers in ontvangst namen. De prijsuitreiking werd speciaal gedaan door NAC speler Clint Leemans. De momenteel geblesseerde speler nam na de prijsuitreiking nog de tijd voor enkele foto’s, maar moest uiteraard snel door naar Rotterdam om zijn teamgenoten aan te moedigen. In de middag sloten de JO14 en J015 het toernooi af en eindigde bij de JO14 VV Dongen op de eerste plaats. Bij de JO15 gingen de bekers naar VVR en JEKA.

  Hierna stroomde het sportpark snel leeg en keek de toernooicommissie terug op een geslaagd toernooiweekend met dank aan een groot aantal vrijwilligers.

  De foto's van deze mooie sportieve dagen zijn te vinden bij onze foto albums.

  Of klik op onderstaande link om direct naar de map te gaan.