• Geslaagd trainingskamp voor selectie VVR 1&2

  20 jan 2020
 • Afgelopen weekeind is de selectie van VVR weer met 38 man afgereisd naar het mooie Hapert. Hier werd een actief, gezellig weekeind belegd zodat weer met een positief gevoel de 2e helft van de competitie kan worden aangevangen. In het weekeind werd een gevarieerd programma aangeboden, zodat er een juiste combinatie was van inspanning en ontspanning.

  Vrijdagmiddag werden de voetbalschoenen ondergebonden voor een mooi “voetgolf” rondje. Prachtige ballen werden afgewisseld met geweldige missers.. Na het groepsgesprek kwamen de Twins (alhoewel de 1 veel op Bjorn leek..) voor een gezellige Voetbalkwis waar gedurende 6 rondes fanatiek werd gestreden door de teams. Uiteindelijk bleek Thomas met zijn jongens (met dank aan Tom) de terechte winnaar en mogen een wedstrijd van NAC gaan bezoeken (Frank en Bjorn bedankt).

  Er is nog heel lang nagekaart over de antwoorden alleen stond de andere morgen direct na het ontbijt weer een plaatselijke Bootcamp op het programma verzorgd door Mark en in de middag karten en afwisselend bowlen. S ’avonds werd na een heerlijke winterbarbecue de beentjes gelicht in een nabijgelegen disco/café.

  De zondag stond DIA 1 en 2 te wachten zodat dit mooie weekeind nog 1 keer alle energie eruit werd geperst alvorens de Nieuwjaars receptie kon aanvangen. Doordat VVR 3 en 5 ook onderling de strijd deze dag waren aangegaan en dames al voor de competitie konden spelen, was het een gezellige boel.

  Iedereen bedankt voor de organisatie en positieve inbreng van dit toch altijd weer gezellige, sportieve weekeind.