• Ook zaterdagochtend 8 november stonden ze er allemaal weer: de kinderen van o8 en o9, klaar om de laatste wedstrijden van hun Champions League af te werken. We hadden wederom prachtige omstandigheden: droog en een zonnetje, zoals ook de eerdere zaterdagen. Heerlijk weer dus om weer wat sportieve wedstrijden met elkaar te spelen en dat deden de spelers met veel enthousiasme. Toen na het afronden van het competitieschema bleek dat Liverpool en Chelsea met hetzelfde aantal punten geeindigd waren, besloten we tot het spelen van een finalewedstrijd. In een spannende partij bleven beide ploegen steken op twee goals, zodat penalty's de beslissing moesten geven. Die werden uiteindelijk iets beter genomen door Liverpool, en dus gingen zij met de eerste prijs naar huis. Chelsea viel echter ook in de prijzen, want zij wonnen de penaltiy bokaal. Dortmund werd derde. Al met al een prachtige afsluiting van drie weken; kinderen en leiders, bedankt voor jullie sportiviteit en enthousiasme!

• Ook zaterdagochtend 8 november stonden ze er allemaal weer: de kinderen van o8 en o9, klaar om de laatste wedstrijden van hun Champions League af te werken. We hadden wederom prachtige omstandigheden: droog en een zonnetje, zoals ook de eerdere zaterdagen. Heerlijk weer dus om weer wat sportieve wedstrijden met elkaar te spelen en dat deden de spelers met veel enthousiasme. Toen na het afronden van het competitieschema bleek dat Liverpool en Chelsea met hetzelfde aantal punten geeindigd waren, besloten we tot het spelen van een finalewedstrijd. In een spannende partij bleven beide ploegen steken op twee goals, zodat penalty's de beslissing moesten geven. Die werden uiteindelijk iets beter genomen door Liverpool, en dus gingen zij met de eerste prijs naar huis. Chelsea viel echter ook in de prijzen, want zij wonnen de penaltiy bokaal. Dortmund werd derde. Al met al een prachtige afsluiting van drie weken; kinderen en leiders, bedankt voor jullie sportiviteit en enthousiasme!