• Enkele maanden geleden is de groep Voetbal Technische Zaken (VTZ) binnen VVR van start gegaan. De enthousiastelingen die gezamenlijk de groep VTZ vormen zijn Kees Daemen, Jeroen Baremans, Marc Roelands, Robert Reuvers en Tom Mensen. 

  In samenspraak met het bestuur en de Technische Commissie is VTZ in het leven geroepen met als doel om met name het sportieve,  prestatieve beleid van de vereniging extra en meer structurele aandacht te geven. 

  VTZ richt zich op de heren selectie en de hoogste jeugdteams van JO19 en JO17. Hoofddoel hierbij is om voetbalplezier en prestatie van de heren selectie voor de korte en lange termijn te waarborgen en aandacht voor continue doorstroming van jeugdspelers te hebben en te houden. 

  VTZ neemt verantwoordelijkheid voor de hoofdtrainer en technische staf van de heren selectie, alsmede voor de trainers van JO19-1 en JO17-1. Vanuit deze taak houdt VTZ korte lijnen richting zowel het Bestuur als de Technische als Jeugd Commissies. 

  De VTZ leden brengen ieder op een eigen manier de nodige voetbaltechnische, trainers en leiders ervaring in. Daarnaast maken de verschillende persoonlijke achtergronden de groep mooi divers en aanvullend in karakter en samenstelling. 

  Ondanks de aanhoudende Corona perikelen heeft VTZ een enthousiaste start gemaakt en de nodige eerste stappen kunnen maken met de technische staf van de heren selectie als ook met de aanstelling van de nieuwe trainers voor JO19-1 en JO17-1 voor het komende seizoen 2021/2022. 

  Vanuit een enorme dosis positieve en goede intentie kijken de VTZ leden er naar uit om hun steentje bij te dragen aan de sportieve toekomst van VVR.