• Na een jaar van onderbreking als gevolg van de corona-epidemie kon dan afgelopen weekend eindelijk weer het VVR-jeugdtoernooi plaatsvinden. Het ging om de 48e editie, die plaats vond onder goede voetbalomstandigheden: een lekker zonnetje af en toe afgewisseld door wolken, maar met een goede temperatuur.

Een editie waarvoor grote belangstelling bestond bij allerlei verenigingen hier in de omgeving, maar ook ver daarbuiten. Zo kwamen er teams uit Groningen en Belgie. Het was dan ook een drukte van belang op sportpark De Laguiten, met name op de zaterdagmorgen toen de allerjongsten mochten aantreden.

Op deze dag werden de wedstrijden zoals gewoonlijk gefloten door een keur aan vrijwilligers uit o.a. de selectie, die een en ander in goede banen wisten te leiden. Daarnaast werd iedereen verrast door het optreden Richard Martens, de Rijsbergenaar die regelmatig eredivisiewedstrijden fluit. Richard bezocht het toernooi meerdere malen en leidde een aantal wedstrijden op de zaterdagmorgen. Hierbij ging hij te werk alsof het om de eredivisie ging, compleet met spuitbus en kaarten. HIj moest vele malen op de foto en ook reikte hij de prijzen uit.

Hopelijk zal het niet opnieuw 2 jaren gaan duren alvorens het volgende toernooi kan worden gehouden.
    Het toernooi is helaas alweer voorbij. Maar gelukkig hebben we de foto's nog.