• Op 2 Pinksterdag stond voor VVR 1 de laatste competitiewedstrijd op het programma. De kampioen mocht de inmiddels gedegradeerde nummer laatst ontvangen op sportpark Laguiten. Bij VVR starten veel spelers die de afgelopen weken zich in dienst van het grotere doel (kampioen worden) hadden opgesteld. Zo mochten Joep, Sjors en Luc samen met Tijn de achterhoede formeren. Kreeg Tygo Verdonk weer een plekje op het middenveld. En zaten basisspelers, Roy, Thijs, Levi, Renzo op de bank.

    VVR kende een rommelige fase in het begin. Veel en snel balverlies en verkeerde keuzes aan de bal. SAB dat weinig druk vooruitzetten en VVR liet voetballen probeerde de ruimtes klein te houden. In de 18de minuut was het Friso die vanuit een hoekschop van Hassan, vrij de 1-0 mocht binnenkoppen. VVR creƫerde wel kansjes maar ook niet echt noemenswaardige kansen. Ook SAB Kreeg nog een kans. Na een lange bal en een slechte restverdediging zorgde dat de spits in een 1 tegen 1 situatie kwam met Bram. Bram kon de bal verwerken tot hoekschop. SAB kreeg nog wel enkele hoekschoppen maar zonder echt gevaarlijk te worden. In de 35ste minuut was het Raf die een prima steekbal kreeg van Tygo de Koning en beheerst afronden en dit betekende dus een 2-0 voorsprong voor het vlaggenschip uit Rijsbergen.

    In de 2de helft was VVR wederom de bovenliggende partij. Joep onderschepte de bal rond de middenlijn en kon iets op dribbelen. Hij zag de doelman van SAB ver voor zijn doel staan en stiftte de bal over de doelman heen. Een 3-0 voorsprong in de 53ste minuut. De ingevallen Levi kreeg nog een prima voorzet maar kon deze voorzet niet omzetten in een doelpunt. De rebound was voor Luc maar die schoot helaas te hoog. Ook kreeg Tygo de Koning nog een grote kans maar door het stroeve veld stapte hij op de bal. Uit de vervolgactie kon Jolan helaas de bal niet achter de doelman schuiven. Jolan die de laatste 10 minuten heeft gespeeld om als voetballer op het veld afscheid te nemen. In januari heeft hij opnieuw zijn kruisband afgescheurd en hierdoor besloten om te stoppen met voetballen. Helaas had Wouter te veel last van zijn enkel waardoor ook hij niet op het veld afscheid kon nemen van de selectie van VVR. Beide spelers zijn na afloop in het zonnetje gezet en bedankt voor bewezen diensten in het eerste van VVR. Een mooi seizoen voor VVR 1 en 2. Beide teams genieten nu van de zomerstop en pakken eind juli de draad weer op.