• Vorige week bereikte ons het trieste nieuws dat Drik Martens, een van onze zeer gewaardeerde VVR-leden is overleden op 17 september.

Drik heeft eerst een aantal jaren in VVR3 gespeeld en is later naar de veteranen gegaan waar hij samen met zijn 2 broers ook nog een aantal jaren in gespeeld heeft.

Na zijn actieve voetbalcarrière is hij bij de donderdag accommodatie werkgroep gegaan en kwam de voorbije 20 jaar trouw iedere donderdag van Prinsenbeek naar VVR om enkele uren te klussen.

We zullen hem op de donderdagen missen om zijn kennis van onderhoud sportpark en vooral ook zijn verhalen bij de koffie.

Wij wensen naaste familie, vrienden en kennissen heel veel sterkte met dit verlies.