• Zoals gisteren is aangekondigd tijdens de persconferentie moeten we helaas een stapje terug zetten om het snel stijgend aantal corona besmettingen af te remmen. Als vereniging betreuren wij het enorm maar zijn wij genoodzaakt om de volgende regelgeving te respecteren:
   
  Vanaf zaterdag 13 november 18.00 uur gelden daarom de volgende regels:
   
  - alle amateurs, senioren en jeugdspelers, kunnen dus blijven voetballen, dit verandert niet. Dat is belangrijk want sporten heeft een positieve invloed op de gezondheid en weerstand.
   
  - Publiek is helaas niet meer welkom. Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, vrijwilligers en strikt noodzakelijke rij-ouders
   
  - In de kantine is een CTB voor alle personen van 18 jaar en ouder verplicht - Ook zijn vaste zitplaatsen verplicht in de kantine
  - Het afhalen van eten/drinken bij een afhaalpunt (binnen) mag zonder CTB maar met mondkapje
  - De kantine moet uiterlijk om 20.00 uur sluiten Deze regels blijven voorlopig tot 4 december 2021 van kracht.
   
  Wij kunnen als vereniging tot dusver alleen maar dankbaar zijn voor de begripvolle reacties die we krijgen van spelers, trainers, ouders en de vele vrijwilligers die deze regelgevingen moeten handhaven.
   
  Nogmaals bedankt voor jullie begrijp & blijf gezond!
  Bestuur VVR