• Dit protocol gaat uit van de per 29 september geldende landelijke maatregelen en zal indien die in de komende tijd veranderen op basis van die veranderingen worden aangepast.

1. Clubgebouw blijft t/m 20 oktober gesloten
    2. Kleedlokalen zijn alleen geopend voor opslag spullen
    3. Alle teams verplicht thuis douchen en omkleden
    4. Géén toeschouwers toegestaan op het sportpark
    5. Geblesseerde spelers zijn ook niet welkom als toeschouwer
    6. Aantal personen begeleiding beperken tot minimum
    7. Spelers blijven niet langer op sportpark dan nodig is voor training of wedstrijd
    8. Wedstrijdsecretariaat alleen geopend voor teambegeleiding en scheidsrechters
    9. Thee/ranja kan door leiders hier worden afgehaald. Kleedkamers blijven ook in rust gesloten
    10. Wedstrijdbesprekingen alleen op het veld
    11. Vanaf 13 jaar: draag een mondkapje wanneer personen buiten je huishouden in één vervoersmiddel van of naar een sportactiviteit gaan. Denk hierbij aan bv. uitwedstrijden.

Voor aanvullende informatie verwijzen we je naar het ''algemeen protocol verantwoord sporten''.

Bij vragen/opmerkingen gelieve een e-mail te sturen aan communicatie@vvrijsbergen.nl.

Voor nu; blijf gezond!

Bestuur VVR