• Het jaarlijkse clubfeest steekt weer van wal en wel op vrijdag 13 december (20u tot 01.30u). Ditmaal gaan we het clubgebouw transformeren tot één klein, magisch & intiem domein met veel verrassingen✨

We verwelkomen een nieuwe naam in de DJ scene binnen VVR. Ditmaal de eer aan Rik Ottenheim (Showtime Sound, Light, Drive-In Shows) om zijn gear uit te stallen en zich te bewijzen tegenover alle zinderende sfeermakers. van Hollandstalig tot 80'90's en TOP40. Een feest voor jong én oud!

Bij magisch hoort mysterieus. En dus mag een mystery guest niet ontbreken. Uiteraard laten wij jullie nog even in spanning.......😏

De aanmeldlink via onze website volgt zo spoedig mogelijk dus zet jezelf alvast op aanwezig op de Facebook pagina van VVR. Toegankelijk voor alle leden (18+), vrijwilligers en sponsoren. Ook je wederhelft is van harte welkom!

• Meld je aan voor het clubfeest!

AANMELDEN