• Dinsdag 13 oktober viel helaas het doek voor onze competities: de nieuwe Corona-richtlijnen maakten het onmogelijk om nog wedstrijden te spelen tegen andere verenigingen. En dus houdt onze o8/o9-categorie een echt Champions League-toernooi, dat zaterdag 31 oktober van start ging!

Juventus, Liverpool, Dortmund, Sporting Lissabon, Chelsea en Manchester City nemen het tegen elkaar op in een toernooi dat ook de komende weken nog doorloopt. Onder groot enthousiasme van de kinderen werden de eerste wedstrijden afgewerkt. Omdat Andrea Pirlo dit weekend andere plannen had, waren Bram en Patrick de interim-coaches die de ploeg begeleidden naar een vliegende start, afgelopen zaterdag. Maar het toernooi is pas net begonnen, dus er kan nog van alles gebeuren.Benieuwd hoe dit afloopt? Houd de VVR-site en Facebook in de gaten, en geniet in de tussentijd van de foto’s.