• Bijeenkomst jeugdleiders-trainers vrijd. 24 jan. 19.30uur

22 jan 2020
  • Beste jeugdleiders en jeugdtrainers van VVR,

Hierbij nodigt de Jeugdcommissie jullie van harte uit voor de reeds aangekondigde bijeenkomst aanstaande vrijdag 24 januari in de kantine van VVR. Kantine is vanaf 19:15u geopend waarna we starten met het programma om 19:30u.

Voor de pauze zullen diverse onderwerpen aan bod komen, o.a. toelichting spelopvattingen praktische afspraken binnen de club m.b.t. normen en waarden. Daarnaast zal per leeftijdsgroep de betreffende jeugdcoördinator aan het woord komen om kort het afgelopen najaar te evalueren en een vooruitblik op het voorjaar te werpen.
    Gelegenheid tot sparren met jouw coördinator is er uiteraard na afloop van de bijeenkomst.

Voor deze bijeenkomst hebben we (wederom) een gastspreker bereid gevonden om zijn visie op het jeugdvoetbal te geven. Direct na de pauze zal Jasper Somsen, hoofdtrainer NAC O15 en tevens coördinator jeugdscouting, aan de hand van videobeelden een gesprek openen met als onderwerp “Goals, tips om (nog) beter te worden”. Hierbij ontstaat hopelijk een mooie discussie waarbij jullie als jeugdtrainers/leiders wellicht tot nieuwe inzichten komen welke je op ieder niveau bij de jeugd kunt toepassen. De doelstelling is om op informele wijze het jeugdvoetbal eens van een andere kant te bekijken.

Wij als JC hopen dat jullie allemaal tijd willen maken en in grote getale aanwezig zullen zijn, zodat we als voltallige jeugdafdeling binnen VVR het lopende seizoen op goede wijze kunnen voortzetten.

Sportieve groet JC VVR