• Beste leden,

Hopelijk zijn de weergoden ons dit weekend beter gezind en kunnen we de competities gaan hervatten. Graag willen wij jullie informeren over de volgende zaken:

Herdenkingsruimte André Haast
    Op 18 januari 2024 kregen we als vereniging het compleet onverwachte en droevige nieuws te horen dat André Haast op 76-jarige leeftijd is overleden. In hem verliezen we één van de meest trouwe leden van onze vereniging, hij is maar liefst 63 jaar (!) lid geweest van onze vereniging. Komend weekend zal het 1e speelweekend zijn zonder André. Er is daarom een herdenkingsruimte ingericht in het wedstrijdsecretariaat waar er gelegenheid is om stil te staan bij het verlies van André. Ook kunnen er nog herinneringen en berichten worden achtergelaten voor de familie en nabestaanden.

Reminder - No cash
    Sinds 1 januari 2024 is het niet meer mogelijk om contant af te rekenen. Er kan enkel met pin of VVR-clubkaart worden afgerekend.

Bouwwerkzaamheden De Laguyte
    Deze week is er gestart met de voorbereidende werkzaamheden voor het nieuwbouwproject De Laguyte. Hierdoor zal de Laguitensebaan gefeaseerd worden afgesloten vanaf maandag 22 januari tot en met ca. 13 februari. De entree van het sportpark is de Laguitensebaan aan de linkerzijde afgesloten en kan er alleen rechts afgeslagen worden richting de Waterman. Zie onderstaand de omleidingsroute.