• Komende zondag 16 april vertrekt een bus richting Riel voor de competitiewedstrijd tegen de plaatselijke VV. Meerijden is gratis. We vertrekken om 12:45. Steun het vlaggenschip naar hopelijk een overwinning en ga mee! Aanmelden via communicatie@vvrijsbergen.nl. Vol = vol.

    Speciale dank aan Hans van Baal van stukadoorsbedrijf Van Baal uit Rijsbergen voor deze sponsoring!

    Stukadoorsbedrijf van Baal is gevestigd op industrieterrein “De Waterman 1A″ te Rijsbergen (ca. 10 km onder Breda). Sinds 2014 is er ook een vestiging in Goes geopend, aan de Wijngaardstraat 41. Het bedrijf is in 1998 opgericht door Hans van Baal, het is begonnen als eenmanszaak en in de loop van de tijd uitgegroeid tot een professioneel bedrijf waar op dit moment 30 stukadoors werkzaam zijn.

    Zij zijn een regionaal opererend stukadoorsbedrijf en met name gericht op West-Brabant en Zeeland. De werkzaamheden verrichten zij voor zowel aannemers als particulieren. Ook diversen woningcoöperaties behoren tot hun klantenkring. Hun werkzaamheden worden uitgevoerd door stukadoors welke stuk voor stuk een goede opleiding hebben genoten en over veel praktische ervaring beschikken.