• Afgelopen dinsdag zijn er door het kabinet strengere maatregelen aangekondigd die vanaf 14 oktober 20.00 zijn ingegaan. Graag informeren jullie over de nieuwe te volgen protocollen rekening houdend per leeftijdscategorie:

O7-019:

• Trainingen kunnen blijven plaatsvinden, wedstrijden voor de komende 4 weken zijn afgelast.
    • Kantine en kleedkamers blijven gesloten.
    • Geen toeschouwers/ouders toegestaan op het Sportpark.
    • Spelers komen in trainingskleding naar het Sportpark en bij slechte weersvoorspelling warme kleding/regenjack.
    • Neem je eigen bidon mee
    • Op zaterdag kunnen er door de 07 t/m 017 onderlinge wedstrijden of mini toernooien worden georganiseerd. Gebruik hiervoor het C- en F-veld. Afstemming via Jeugd Co├Ârdinatoren.
    • Na de training/wedstrijd zo snel mogelijk het sportpark verlaten, geen samenscholingen.

Senioren:

• Voor alle senioren elftallen vervallen de trainingen/wedstrijden voor de komende 4 weken.

Indien er vanuit de overheid en KNVB enige verspoeling is toegestaan worden jullie daar zo snel mogelijk over geïnformeerd.

Wij rekenen op jullie begrip en willen jullie allen bedanken voor de begripvolle reacties en het positieve meedenken!

Blijf gezond en hopelijk tot snel!
    Bestuur VVR