• Komend weekend (10-11-12 Juni) zal bij VVR, voor de 49 ste keer, het jeugdtoernooi plaatsvinden. Dit jaar zullen er maar liefst 118 teams deelnemen, waarvan het overgrote deel uit de regio. Maar ook zeker uit andere regio’s van het land en daarnaast zijn onze
    zuiderburen met een flink aantal clubs vertegenwoordigd.

Op vrijdagavond zal het toernooi starten met de M013, M015 en M017. Op zaterdagmorgen zal het toernooi verder gaan met de J07, J08, JO9 en M09 en in de middag mogen de JO10, JO11, JO12 en MO11 strijden om de bekers. Op zondag zullen in de ochtend de teams van J013 voetballen en in de middag JO15. Dit jaar dus een overvol programma, wat enkel mogelijk is door de enorme groep vrijwilligers die elk jaar weer klaarstaat en de sponsoren die het toernooi steunen. De toernooicommissie hoopt op een sportief en mogelijk ook zonnig weekend, waarbij zowel de spelers als het publiek (o.a. ouders, broertjes, zusjes, opa en oma’s) bij sportpark de Laguiten samen kunnen genieten van een lekker potje voetbal.